Tapet decorativ din PVC AQUARELLE WALL BORDERS - Decor Dots SAND

Tarkett
43,77 EUR
36,78 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse, acestea se vor calcula in functie de cantitatea totala a materialelor.
Tarkett
Cod produs - SKU 25906137
Disponibil cu precomanda

Descriere

Covor PVC tip linoleum Tarkett

Tarkett Bordura decorativa Tapet AQUARELLE WALL BORDERS - Decor Dots SAND

Modalitate de livrare:Tarkett Bordura decorativa Tapet AQUARELLE WALL BORDERS - Decor Dots SAND


Proiectat pentru a se asorta cu pardoseala şi cu pereţii băii, Aquarelle Wall Borders este un brâu din PVC impermeabil pentru uz rezidențial, în dușuri și băi.

Face parte dintr-o soluție complet integrată pentru camere cu umiditate, armonizată cu variante de tapet, pardoseală și accesorii.

Acest brâu de designer este tratat cu protecția pentru suprafeţe Top Clean, pentru o curățare ușoară.Caracteristici principale AQUARELLE WALL BORDERS - Decor Dots SAND


 • Potrivit cu gama Aquarelle Wall
 • Instalare impermeabilă
 • Ideal pentru dușuri și băi
 • Igienic și ușor de curățat
 • Soluție integrată pentru camere cu umezealăSpecificații tehnice și de mediu AQUARELLE WALL BORDERS - Decor Dots SAND


Tratament pentru suprafață: PU Mat
Grosime totală: 0,92 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,12 mm
Greutate de bază: 1500 g/m²
Cod de culoare NCS: S 0502-Y


Montaj linoleum si covor PVC cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
25906137
Categorii
Brand
Culoare
Bej
Destinatie de instalare
Rezidential
Colectie
AQUARELLE WALL BORDERS
Grosime
0.92 mm
Structura
Eterogen
Dimensiuni disponibile
dale 0.49 x 35 ml
Caracteristici
Flexibil, Impermeabil, Rezistent la socuri
Ignifugare
NU
Modalitate de montaj
Lipit permanent
Material compozitie
Covor PVC

Descriere brand

Tarkett - pardoseli. Concept Evolution este importator, distribuitor si montator certificat al produselor pentru pardoseli si pereti Tarkett.


Cu o experienta de peste 130 de ani, Tarkett produce covor PVC, linoleum si pardoseli sportive,  oferind beneficiarilor solutii performante de acoperitori de pardoseala pentru spatii cu solicitari speciale de trafic si igiena, precum spatiile medicale, laboratoare, spatiile alimentare, comerciale sau salile de sport.

Avand cea mai variata gama de produse, texturi si culori din industria producatorilor de pardoseli, in portofoliul Tarkett gasim produse profesionale destinate atat pentru spatiile indoor cat si pentru cele outdoor (pardoseli sportive).

Cu o productie de peste 1 mil. mp de pardoseala pe zi, Tarkett asigura arhitectilor, constructorilor dar si beneficiarilor finali solutiile optime de acoperire a pardoselilor cu respectarea normelor de igiena, calitate, durabilitate si trafic specifice fiecarui tip de spatiu.

Tarkett acorda o atentie sporita protectiei mediului inconjurator – prin reciclare si utilizarea de materiale reciclabile in productie se asigura indici de emisie poluanta foarte scazuti. Toate produsele Tarkett sunt astfel create incat sa necesite o utilizare minima de apa, energie si detergent pentru curatare.


Principalele 3 caracteristici ale pardoselilor Tarkett sunt:


Aspectul functional. Tarkett produce pardoseli durabile, usor de instalat, carora li se aplica tratamente speciale care asigura rezistenta ridicata in timp, cu o intretinere zilnica minima. Toate produsele Tarkett sunt testate si prezinta certificate de calitate si conformitate cu standardele UE.

Aspectul senzorial. Designul pardoselilor Tarkett este special gandit de catre arhitecti si designer de renume mondial, pentru a crea o experienta senzoriala deosebita pentru cei care folosesc pardoseala. Culorile, texturile sau imbunatatirea calitatilor acustice asigura crearea unui spatiu placut, care induce starea de bine.

Aspectul ecologic. Tarkett incearca in permanenta ca produsele sale sa fie “prietenoase cu mediul”, prin alegerea materiei prime de cea mai buna calitate, reducerea consumului de resurse si reciclarea materialelor. Astfel, prardoselile Tarkett au un grad de emisie VOC mai scazut, iar calitatea aerului respirat este mai buna.

Fie ca vorbim despre pardoseli PVC Tarkett omogene sau eterogene, gama de produse este foarte variata, fiind structurata in functie de destinatia spatiului:

 • Pardoseli PVC Tarkett speciale pentru spatii medicale si alimentare cu solicitari deosebite de trafic, igiena si intretinere (spitale, policlinici, laboratoare medicale, cabinete medicale, bucatarii si laboratoare alimentare, cofetarii s.a);
 • Pardoseli PVC Tarkett comerciale (magazine, scoli si gradinite, spatii comerciale, hoteluri, centre spa&wellness s.a.);
 • Pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile de birouri (cu solicitari ridicate de trafic si fonoabsorbtie).
 • Pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile rezidentiale.

Pardoseli PVC Tarkett pentru domeniul medical si alimentar  - Solutiile de amenajare a pardoselilor din domeniul medical si alimentar trebuie sa raspunda la numeroase solicitari. Sanatatea si igiena reprezinta principalele prioritati, insa este necesar ca pardoseala sa corespunda si din punct de vedere tehnic, astfel incat sa se creeze un mediu adecvat tratarii si recuperarii pacientilor.

Tarkett a devenit un lider al pardoselilor destinate spatiilor medicale, oferint pardoseli speciale pentru amenajarea saloanelor, a holurilor, a salilor de operatie, a laboratoarelor si a bailor. Fiecare dintre aceste incaperi prezinta caracteristici si nevoi diferite, insa Tarkett a creat solutiile potrivite pentru toate aceste spatii. Pardoselile sanitare dezvoltate de Tarkett se caracterizeaza prin: rezistenta foarte mare la trafic intens si extrem; rezistenta la curatarea cu detergenti puternici; nu permit cresterea si dezvoltarea de bacterii, mucegai, microbi daunatori; nu necesita repolisare pe intreaga durata de viata.

Pardoseli PVC Tarkett pentru spatii comerciale – Solutiile de amenajare pentru spatiile comerciale propuse de Tarkett imbina functionalitatea cu designul deosebit, care impreuna conduc la obtinerea unei pardoseli cu o rezistenta foarte ridicata la traficul intens specific acestor spatii, usurinta de curatare, costuri minime de intretinere, durata de viata utila indelungata, oferind in acelasi timp un paletar variat de culori si texturi. Pardoselile PVC pentru spatiile comerciale au un design ergonomic si foarte variat, care permite crearea unui efect estetic placut si primitor pastrand in aceeasi masura toate calitatile tehnice de performanta precum confortul, gradul de fonoabsorbtie, durabilitatea, rezistenta la abraziune si zgarieturi. Colectiile de pardoseli PVC pentru spatiile comerciale imbina armonios functionalitatea cu stilul. Prin culori, materiale si modele, pardoselile pentru spatii comerciale vor transmite identitatea si valorile proprii ale companiei catre cei care o viziteaza.

Pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile de birouri – Colectiile de pardoseli PVC Tarkett pentru spatiile de birouri se caracterizeaza cu precadere prin design, functionalitate si mesajul pe care pardoseala trebuie sa il trimita celor care lucreaza in acele birouri, dar si fata de cei din exterior, cu privire la mediul de lucru si imaginea companiei. O pardoseala PVC cu un design placut, va imbunatatii productivitatea angajatilor, prin crearea unui ambient placut. Colectiile de pardoseala PVC pentru birouri sunt moderne, usor de intretinut, cu functii acustice speciale si foarte rezistente la trafic intens. Colectiile disponibile in dale sunt usor si rapid de instalat, nu necesita lipire cu adeziv permanent sau sudura, iar dalele de PVC se pot inlocui cu usurinta, fara a afecta calitatea stratului suport. Toate acestea fac din gama de pardoseli PVC Tarkett in dale, solutia optima pentru birourile unde este instalata pardoseala flotanta, unde accesul facil la cabluri si tevi este esential.

Pardoseli PVC Tarkett pentru spatii rezidentiale – alegerea pardoselilor potrivite pentru spatiile rezidentiale este esentiala, deoarece pardoseala participa la crearea atmosferei din acea casa. Designurile disponibile, de la traditional la modern, sunt potrivite pentru fiecare tip de camera dintr-o casa. Desi pardoselile PVC pentru spatii rezidentiale se preteaza unui trafic mai scazut, specific locuintelor private, ele pastreaza in aceeasi masura calitatea caracteristica tuturor produselor Tarkett, fie ca vorbim de cele din gama comerciala, fie ca este vorba despre cele pentru spatii rezidentiale. Numarul foarte mare de modele tip parchet permite beneficiarilor sa obtina acel aspect de pardoseala din lemn, insa la preturi mai scazute si usor de intretinut.


Abordarea provocărilor globale

 • Aliniat la Obiectivele Dezvoltării Durabile ale Națiunilor Unite, Tarkett a contribuit timp de mulți ani la cinci dintre acestea, aplicând planul de acțiune privind durabilitatea pentru 2020 pe întreaga organizație.

 • Eco-design cu materiale bune

  Tarkett se concentrează pe selectarea materialelor bune pentru sănătatea umană și mediu și se străduiește să îmbunătățească calitatea aerului din interior și să contribuie la habitate sănătoase.

 • Dezvoltarea unor modele de economie circulară

  Pentru Tarkett, un model de economie circulară colaborativă este esențial pentru asigurarea unui consum și a unei producții durabile, gestionarea finalității utilizării produselor și transformarea deșeurilor în resurse de înaltă calitate.

 • Combaterea schimbărilor climatice

  Tarkett se angajează să combată schimbările climatice, prin gestionarea energiei în zonele industriale și prin utilizarea de materiale reciclate.

 • Dezvoltarea responsabilității antreprenoriale și sociale

  Contribuția Tarkett provine dintr-un loc de muncă sigur și divers, încurajând dialogul și implicarea în comunitățile locale.

 • Încurajarea implicării părților interesate

  Ca lider recunoscut de încredere, Tarkett lansează un dialog la nivel de industrie privind utilizarea responsabilă a resurselor și sustenabilitatea.


  Sustenabilitate integrată

  Tarkett a implementat o strategie cuprinzătoare de sustenabilitate bazată pe un design avansat "Tarkett Closed-Loop Circular Design" și astăzi este lider în transformarea industriei de pardoslei spre economia circulară inspirată de principiile
  Cradle to Cradle®.


  Responsabilitate antreprenorială și socială

  Tarkett are o istorie de spirit antreprenorial puternic, încurajând oamenii să dea ce au mai bun pentru un viitor mai prosper.

  • Premiile Tarkett reprezintă un program internațional de recunoaștere care recompensează contribuțiile angajaților la succesul grupului.

  • Tarkett Cares este un program de voluntariat care mobilizează echipe din întreaga lume pentru a ajuta oamenii să trăiască mai bine, să-și dedice timpul și talentul comunităților locale.

  • Academia Tarkett este un program care pregătește instalatori și tineri absolvenți.   Pentru montaj de covor pvc antibacterian Tarkett se recomanda montaj cu echipe specializate care folosesc echipament de protectie si au gama completa de scule si unelte sau scule electrice.


   Pardoselile Tarkett pot avea destinatia casă și grădină dar in general se adreseaza spatiilor de trafic intens, spatii comerciale, cabinete medicale, cabinete stomatologice, scoli si gradinite.


   Principalele produse: covor pvc tarkett, linoleum de trafic intens, linoleum pvc antibacterian Tarkett, parchet laminat tip parchet pentru spatii comerciale cu trafic intens sau cabinete medicale.


   Solutii tehnice pentru lipirea pardoselilor peste gresie si faianta, gips carton pregatire strat suport gresie faianta si linoleum gresie impreuna cu intreaga biblioteca de fișe tehnice.


   Linoleum pvc, Tarkett linoleum, Tarkett trafic, pardoseli tip parchet cu rezistenta la trafic, accesorii parchet, pvc alb, linoleum unicolor gri, pvc galben, covorase intrare, mocheta si pvc, adezivi pentru mocheta, mocheta dale, tapet fibra de sticla, linoleum antibacterian Tarkett, linoleum unicolor, parchet triplustratificat de trafic mediu, parchet laminat, pvc antibacterian, pardoseli antibacteriene pentru cabinete medicale, linoleum lemn plank sau pvc dale pentru cabinete stomatologice, covor pvc trafic pentru spatii comerciale alaturi de covor pvc dale, mocheta linoleum, linoleum unicolor bej.


   Concept Evolution ofera montaj cu echipe specializate si cu experiența relevanta in domeniu, pentru toate produsele din portofoliu:

   parchet laminat, covor pvc linoleum Tarkett, covor pvc linoleum, accesorii parchet, linoleum tarkett, parchet triplustratificat, pvc eterogen, covor pvc eterogen, , covoare copii, cordon de sudură, pardoseli pentru incalzirea in pardoseala, pvc omogen, parchet laminat tarkett pentru amenajari interioare cu clasa de trafic sau pardoseala lvt, linoleum, parchet si pardoseli, parchet lemn masiv, piatra naturala, parchet stratificat.

   Va asteptam!