Sistem de fixare mocheta pe treapta Stairrods UK - Blacksmith Steel

Stair rods (UK) Ltd
Stair rods (UK) Ltd
Cod produs - SKU Blacksmith Steel
Disponibil cu precomanda

Descriere

Sistem de fixare mocheta pe treapta Stairrods UK - Blacksmith Steel

Sistemele pentru fixarea mochetei pe trepte sunt necesare pentru fixarea covorului pe treapta si elimina posibilitatea de alunecare. Se fixeaza ulterior operatiunilor de finisare a treptelor. Confera un aspect clasic si elegant spatiului unde sunt instalate.

Gama noastră Blacksmith de tije de scări din fier forjat a fost proiectată de către Rodney Brittain, câștigătorul premiului Northumbrian Blacksmith. 

Folosind tehnici tradiționale de prelucrare a metalului la cald, tijele de scări sunt forjate manual pentru a crea o simplitate a designului care le face să se potrivească la fel de bine cu orice, de la proprietăți de epocă rustice la case de oraș moderne. 

Tijele sunt realizate din oțel masiv de ½" (12 mm), bătut individual în formă și apoi au primit un strat de protecție pentru a preveni rugina.

Tijele de scări Blacksmith Steel vin cu următoarele opțiuni de finisaj:

Finisaje standard: 

  • Otel

  Descarcati instructiunile de montaj pentru gama Blacksmith apasand aici.

  Specificatii tehnice

  SKU
  Blacksmith Steel
  Colectie
  Blacksmith Steel
  Material compozitie
  Otel forjat

  Descriere brand

  Stair Rods (UK) Ltd produce accesorii pentru trepte si covoare de peste douăzeci și cinci de ani. În acest timp am inovat constant în toate domeniile, proiectând, dezvoltând și introducând noi produse, armături și finisaje.

  Proiectăm și fabricăm toate tijele noastre de scări în fabrica noastra, ceea ce înseamnă că întregul proces este gestionat de noi înșine și avem control deplin asupra a tot ceea ce are de-a face cu produsele noastre. Ne concentrăm în întregime asupra produselor noastre - această atenție și concentrare garantează că sunt cele mai bune disponibile oriunde în lume.