Servicii reconditionare covor PVC

Concept Evolution
Concept Evolution
Cod produs - SKU ReconditionareCovorPVC
Disponibil cu precomanda

Descriere

Reconditionare covor PVC Tarkett

Cea mai noua tehnologie din domeniul pardoselilor PVC ne permite sa reconditionam linoleum uzat cu ajutorul utilajelor specializate.
Printr-un proces rapid de slefuire, turnarea unui strat nou de uzura si lustruirea acestuia, obtinem o pardoseala noua, cu costuri reduse si timp de executie foarte scazut.

Acest procedeu ne scuteste de efortul necesar inlocuirii pardoselii, cu o economie considerabila de costuri, permitand utilizarea spatiului in a doua zi de la inceperea operatiunilor.
Ideal pentru spatiile cu trafic intens, unde pardoseala din linoleum s-a deteriorat si necesita atentie.

Puteti vizualiza intreg procesul pe blogul nostru: https://www.pardoseli.ro/blog/referinte-montaj-covor-pvc-si-linoleum/reconditionare-linoleum-uzat-intr-un-timp-scurt

Portofoliul nostru

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul pardoselilor, Concept Evolution ofera servicii complete de decopertare, pregatire stratului suport, montaj pardoseli, curatarea covorului PVC cat si reconditionare linoleum, cu utilaje specializate si echipe certificate.

Va putem oferi o oferta personalizata! Ne puteti contacta la 0744.18.18.18 sau la info@pardoseli.ro

Specificatii tehnice

SKU
ReconditionareCovorPVC
Categorii

Descriere brand

Concept Evolution - furnizor si montator de pardoseli PVC, Linoleum, mocheta cat si servicii de decopertare pardoseli cu utilaje profesionale

Concept Evolution pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de pardoseli si accesorii  pentru amenajari interioare, atat pentru resedinte private cat si pentru spatii publice: cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, spitale, clinici, scoli sau gradinițe, muzee.

Scopul nostru este sa introducem mereu pe piata romaneasca produse remarcabile din punct de vedere calitativ si estetic si totodată de a oferi clientilor un pachet complet de servicii profesionale.

Suntem flexibili si adaptabili la cerintele clientilor, gasim solutii personalizate si eficiente (tehnic și financiar). Comercializam prin colaborarea directa cu fabrici de renume mondial produse variate: pardoseli PVC, linoleum, mocheta dale, mocheta rola, tapet tehnic, accesorii.