Servicii montaj mocheta cu echipe specializate

Concept Evolution
Concept Evolution
Cod produs - SKU MontajMocheta1
Disponibil cu precomanda

Descriere

pardoseli.ro ofera la cerere servicii de montaj mocheta, parchet, linoleum sau montaj covor PVC, cu echipe proprii.

Indiferent de dimensiunile proiectului dumneavoastra sau de complexitatea lui, suntem pregatiti sa facem o oferta personalizata pentru pregatirea de suprafata, turnarea de sapa autonivelanta, montaj linoleum sau montaj covor PVC.

Echipele noastre sunt certificate Tarkett si au experienta relevanta. Referintele noastre sunt disponibile la cerere.

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati apasand aici!

Puteti vizualiza o parte din portofoliul nostru de lucrari montaj pardoseli aici: PORTOFOLIU INSTALARI

Specificatii tehnice

SKU
MontajMocheta1
Categorii

Descriere brand

Concept Evolution - furnizor si montator de pardoseli PVC, Linoleum, mocheta cat si servicii de decopertare pardoseli cu utilaje profesionale

Concept Evolution pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de pardoseli si accesorii  pentru amenajari interioare, atat pentru resedinte private cat si pentru spatii publice: cladiri de birouri, hoteluri, restaurante, spitale, clinici, scoli sau gradinițe, muzee.

Scopul nostru este sa introducem mereu pe piata romaneasca produse remarcabile din punct de vedere calitativ si estetic si totodată de a oferi clientilor un pachet complet de servicii profesionale.

Suntem flexibili si adaptabili la cerintele clientilor, gasim solutii personalizate si eficiente (tehnic și financiar). Comercializam prin colaborarea directa cu fabrici de renume mondial produse variate: pardoseli PVC, linoleum, mocheta dale, mocheta rola, tapet tehnic, accesorii.