Protectii pentru pereti Polmar Profil - Acramit Bridge & Steel

Polmar Profil
Polmar Profil
Cod produs - SKU AcramitBridge
Disponibil cu precomanda

Descriere

Protectii pentru pereti Polmar Profil - Acramit Bridge & Steel

Plăcile noastre de protecție din seria ACRAMIT se caracterizează prin diferite grosimi, structuri și proprietăți. Acestea sunt disponibile și într-o versiune specială antibacteriană.

Acramit Bridge

Apărătorile de perete BRIDGE fac parte din grupul de apărători convexe, moi, care protejează pereții împotriva loviturilor, de asemenea, prin câștigarea unei distanțe, care permite menținerea mișcării la distanță față de peretele expus deteriorării. Forma proiectată, aerodinamică, asigură o utilizare optimă și cea mai mare eficiență de protecție a pereților.

Acramit Bridge Steel

Apărătoarea Bridge Steel este formată dintr-un capac turnat din PVC de înaltă rezistență și o bază de bază din oțel inoxidabil, care, datorită căptușelii sale curbate corespunzător, are proprietăți bune de amortizare. Apărătoarea are un capăt special cu clips. Clipul permite, dacă este necesar, îndepărtarea rapidă a capetelor și, de exemplu, îndepărtarea căptușelii pentru curățare sau, în caz de uzură, pentru înlocuire.

Date tehnice

  • funcții ale produsului: protecție de perete, absorbție de șocuri
  • lățime disponibilă: 220 mm
  • lungime: 3m
  • metoda de asamblare - dibluri de montare
  • materiale utilizate: PVC, oțel inoxidabil
  • accesorii disponibile: terminații, conector

Culorile disponibileCatalogul Acramit 2022 poate fi descarcat apasand aici.Specificatii tehnice

SKU
AcramitBridge
Categorii

Descriere brand

Polmar Profil - producator protectii si acoperiri pentru pereti

Companie de producție cu o experiență de peste 20 de ani în crearea de noi tehnologii și produse din plastic în domeniul protecției pereților și podelelor și al elementelor de ambalare.

Scopul principal al activității noastre este crearea de produse de înaltă calitate; prin urmare, lucrăm pe baza unor utilaje moderne și folosim materii prime dovedite.

Metodele pe care le-am dezvoltat ne permit să lucrăm cu succes cu clienții noștri, luând în considerare atât nevoile lor individuale, cât și tendințele generale ale pieței.

Rezultatul eforturilor noastre este o rețea de distribuitori în continuă creștere în Europa și pe alte continente.