Mocheta VORWERK Superior 1012 Frisea - 4G38

VORWERK
VORWERK
Cod produs - SKU Superior 1012 Frisea - 4G38
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta VORWERK Superior 1012 Frisea - 4G38

Velourul frisé cu smocuri „Frisea” convinge cu o senzație plăcută de viață și cu nuanțe tonale și contrastante.

Datorită fibrelor sale de poliamidă de înaltă calitate, velururile frize multicolore oferă confort plăcut și durabilitate maximă.

Este extrem de durabil, robust și ușor de întreținut, făcându-l ideal în special pentru spațiile de birouri cu trafic intens. Oferă în permanență un aspect îngrijit, deoarece multicolorul îi conferă caracteristici care ascund perfect murdăria.

Specificatii tehnice:

  • Constructie: 5/64“ velours tufted, frisé, amestecat
  • Material grămadă: 100% PA 6.6
  • Formate: 400 cm, Covor cusut
  • Utilizare: comercială „extremă”
  • Număr de smocuri: cca. 2600/dm²
  • Grosimea totala: cca. 7 mm
  • Greutate grămadă: aprox. 1000 g/m²
  • Greutate totala: cca. 1765 g/m²
  • Comportament la foc: Cfl
  • Absorbție acustică: 0,2 NRC

Documentatie tehnica:

Certificari VORWERK Arena

Specificatii tehnice

SKU
Superior 1012 Frisea - 4G38
Categorii
Brand
Culoare
Verde
Colectie
Superior 1012 Frisea
Compozitie fir
100% Poliamida 6-ECONYL
Grosime Totala
7 mm
Clasa de trafic
Trafic comercial extrem

Descriere brand

Mocheta VORWERK fabricata in Germania

Calitate

Folosim numai fire de înaltă calitate și fibre de marcă special selectate pentru covoarele și plăcile noastre de mochetă. Acest lucru nu numai că le face deosebit de durabile și robuste, dar le face și să arate mai bine pentru mulți ani.

Chiar și în cea mai grea utilizare a biroului sub nenumărate roți pentru scaune sau în locuri intens frecventate, cum ar fi scări sau holuri. Tot ceea ce facem este orientat spre a oferi fiecărui client cea mai bună pardoseală posibilă din toate punctele de vedere pentru fiecare aplicație. Procedând astfel, asigurăm calitatea înaltă a produselor noastre „Made in Germany” „Made-by-Vorwerk” în cadrul întregului proces de producție cu standarde de calitate germane. In achizitia de materii prime, in productie si de asemenea in livrare.

Acoperirile noastre textile pentru podea, cum ar fi covorul, gresia și covoarele sunt produse exclusiv în Germania. Așadar, aveți garanția că întreaga noastră gamă este țesută, smocuri, vopsită, imprimată, vopsită și alcătuită cu cea mai mare grijă. Virtuțile tradiționale, marea pasiune pentru produs și marea atenție la detalii fac din fiecare Vorwerk un produs de calitate superioară a măiestriei germane. Pentru a părăsi fabrica la o calitate peste medie, fiecare metru pătrat de pardoseală este fabricat într-o manieră foarte concentrată și verificat meticulos de mulți angajați cu experiență.

Voința persistentă de a oferi clienților noștri cele mai frumoase și mai bune pardoseli ne motivează în fiecare zi. De aceea, chiar și după mai bine de 135 de ani, oferim opusul mărfurilor produse în masă, dar pardoseli cu standarde de calitate autentice. Pentru a realiza acest lucru, avem fiecare metru pătrat verificat de mai multe mâini și chiar mai mulți ochi cu o precizie foarte concentrată. Adică peste 5.000.000 de teste individuale pe an. Suntem singura companie care face acest lucru pentru a ne asigura că noul dumneavoastră covor Vorwerk durează foarte mult timp, nu miroase ca un covor nou și vă face viața mai sănătoasă în primul rând: este testat pentru substanțe nocive și leagă praful fin (datorită laminării termice a suportului) - deci este ideal și pentru cei care suferă de alergii. Vă rugăm să cautati numeroasele sigilii independente de mediu și calitate cu care ne este permis să ne etichetăm acoperirile de podea.

Din 1883, scopul nostru a fost să depășim așteptările.
Cu pardoseli bine gândite, care intră pe piață numai atunci când îndepliniți cerințele noastre în ceea ce privește calitatea, durabilitatea, designul și inovația.

Design dintr-o privire

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale pardoselilor noastre este designul lor. Fie pentru uz rezidențial sau contractual, colecțiile noastre își propun să contribuie semnificativ la arhitectura spațiului. Cu formă, structură și culoare - cunoașterea calității lor emoționale - la introducerea de modele progresive și materiale selectate. Artiști, couturieri sau arhitecți de renume mondial precum Gerhard Richter, Roy Lichtenstein, Karl Lagerfeld sau Zaha Hadid au proiectat pentru Vorwerk în trecut. Suficient stimulent pentru ca noi să stabilim standarde aici și acum. În acest scop, vedem pardoselile textile ca pe o pânză mare care trebuie vopsită. Indiferent dacă este atemporal sau contemporan, restrâns sau progresiv. Vorwerk oferă întotdeauna un design sofisticat în nenumărate arome care nu își pierd niciodată atractivitatea, chiar și după mulți ani. Nu e de mirare, așadar, că câștigăm în fiecare an premii prestigioase, ceea ce nu numai că suntem foarte mulțumiți, dar le vedem și ca o confirmare a standardelor înalte pe care ni le-am stabilit.

FABRICAT ÎN GERMANIA.

De la înființarea noastră, am reușit să anticipăm noile nevoi ale clienților sau ale pieței - și să răspundem cu materiale avansate, procese de fabricație ecologice și noi forme sau tehnici de instalare. La urma urmei, reînnoirea și optimizarea constantă sunt priorități de top pentru toți cei de la podele Vorwerk. Fie că este vorba de introducerea pardoselilor la prețuri accesibile în Germania (1883), care a făcut posibilă în primul rând piața modernă a covoarelor. Sau co-invenția tehnologiei smocurilor în Europa (1955), care a marcat punctul de plecare pentru covorul de uz casnic pufos. Sau ideea covorului de designer (1980), pentru care peste 50 de artiști de renume mondial s-au imortalizat pe un Vorwerk. Sau dezvoltarea primului strat de covor ecologic (1994), care a însemnat o adevărată revoluție pentru fiecare alergic. Sau conceptul primei plăci de covor cu formă liberă (2011), care a deschis o libertate complet nouă în designul podelei. Din când în când, marca Vorwerk este cea care recunoaște ceea ce își doresc oamenii și stabilește tendințele de pe piață pentru ei.

La Vorwerk, NU DOAR LOGO-UL ESTE VERDE.

Foarte devreme, la începutul anilor 1990, am ancorat profund ideea de sustenabilitate în mintea noastră și am aliniat compania de-a lungul tuturor lanțurilor valorice într-un mod prietenos cu mediul. Pentru a putea stabili noi standarde în protecția mediului, eficiența resurselor și metodele de producție care economisesc energie. La urma urmei, ca producător german premium, considerăm că este de datoria noastră să dezvoltăm exclusiv produse care constau aproape în întregime din material reciclat și pot fi folosite în mod repetat ca așa-numitele produse reciclate. Pentru o gamă de produse care constă deja într-o mare măsură din material reciclat.

Datorită soluțiilor tehnice complete de reducere a emisiilor de CO2, precum și măsurilor suplimentare de compensare pentru emisiile care nu pot fi evitate din punct de vedere tehnic. Sprijinul nostru pentru un proiect de protecție a climei în pădurea Pará (Brazilia) este doar unul dintre ele. Energia necesară producției este, de asemenea, furnizată exclusiv de electricitate ecologică, neutră din punct de vedere CO2, benefică ecologic, generată din hidroenergie. Acest lucru este important pentru noi, deoarece nu numai că sprijină generarea de energie regenerabilă sub formă de centrale hidroelectrice, dar contribuie și la extinderea lor ulterioară.