Mocheta rola Burmatex 7800 Chevrolay - 7836 Green

Burmatex
Burmatex
Cod produs - SKU 7800 Chevrolay - 7836 Green
Disponibil cu precomanda

Descriere

Burmatex 7800 Chevrolay - 7836 Green


7800 Chevrolay este o soluție de intrare din mocheta cu fibre rezistente.

Capabil să reziste la medii grele de trafic, designul gros, cu nervuri chevron, oferă o barieră de impact împotriva murdăriei în intrările aglomerate care duc direct din exterior.
Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: entrance matting carpet sheet
  • Descrierea firului: 100% Polypropylene
  • Dimensiune: 30m x 2m roll
  • Greutatea firului: 1490g/m2
  • Grosime totală: 10mm
  • Clasificarea uzurii: Heavy Contract

Montaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerere


Specificatii tehnice

SKU
7800 Chevrolay - 7836 Green
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
7800 Chevrolay
Grosime
10 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune role
2 x 30ml
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate fir
1490gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

Burmatex - mocheta birou, mocheta scoli, mocheta spatii comerciale, mocheta restaurant

Burmatex este o companie britanica cu traditie in productia de mocheta de trafic intens, ce poate fi folosita in spatii publice, birouri, scoli, spatii comerciale, cafenele si restaurante.

In colectiile de mocheta Burmatex vom regasi mocheta modulara buclata, mocheta velour si mocheta din fibre compactate, disponibila atat in format de rola, cat si de dale (60 x 60 cm) si placi (25 x 100 cm). Mocheta modulara poate fi instalata in nenumarate variante de design, fiecare produs din colectiile Burmatex fiind conceput in asa fel incat sa se potriveasca atat stilului clasic, cat si contemporan.


Colectiile Burmatex corespund celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate si se pot instala in toate sectoarele publice, birouri, comerciale, de educatie etc. In cadrul companiei a existat intotdeauna o preocupare importanta pentru scaderea impactului pe care productia il are asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, pentru a minimiza potentialele efecte asupra mediului, s-au implementat cu rigurozitate eco-standardele BREEAM si VOC ; mocheta produsa de Burmatex este certificata A sau A+ BREEAM si A+: very-low VOC Emission ;  in procesul de productie se foloseste 100% energie regenerabila, se refolosesc pierderile de material generate de productie ; backingul dalelor este format in proportie de 75% din materiale reciclate.