Mocheta rola Burmatex 3230 Classic - 2117 Cheshire Jade

Burmatex
Burmatex
Cod produs - SKU 3230 Classic - 2117 Cheshire Jade
Disponibil cu precomanda

Descriere

Burmatex 3230 Classic - 2117 Cheshire Jade


Mocheta Burmatex 3230 classic foloseste o combinație extrem de durabilă de fibre colorate în soluție. Este ideală pentru clădiri publice, cum ar fi școli și cladiri comerciale.Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: fibre bonded carpet sheet
  • Descrierea firului: 85% Polypropylene 15% Nylon
  • Dimensiune: 30m x 2m roll
  • Greutatea firului: 915g/m2
  • Grosime totală: 4.8mm
  • Clasificarea uzurii: Heavy Contract

Montaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerere


Specificatii tehnice

SKU
3230 Classic - 2117 Cheshire Jade
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
3230 Classic
Grosime
4.8 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune role
2 x 30ml
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate fir
915gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

Burmatex - mocheta birou, mocheta scoli, mocheta spatii comerciale, mocheta restaurant

Burmatex este o companie britanica cu traditie in productia de mocheta de trafic intens, ce poate fi folosita in spatii publice, birouri, scoli, spatii comerciale, cafenele si restaurante.

In colectiile de mocheta Burmatex vom regasi mocheta modulara buclata, mocheta velour si mocheta din fibre compactate, disponibila atat in format de rola, cat si de dale (60 x 60 cm) si placi (25 x 100 cm). Mocheta modulara poate fi instalata in nenumarate variante de design, fiecare produs din colectiile Burmatex fiind conceput in asa fel incat sa se potriveasca atat stilului clasic, cat si contemporan.


Colectiile Burmatex corespund celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate si se pot instala in toate sectoarele publice, birouri, comerciale, de educatie etc. In cadrul companiei a existat intotdeauna o preocupare importanta pentru scaderea impactului pe care productia il are asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, pentru a minimiza potentialele efecte asupra mediului, s-au implementat cu rigurozitate eco-standardele BREEAM si VOC ; mocheta produsa de Burmatex este certificata A sau A+ BREEAM si A+: very-low VOC Emission ;  in procesul de productie se foloseste 100% energie regenerabila, se refolosesc pierderile de material generate de productie ; backingul dalelor este format in proportie de 75% din materiale reciclate.