Mocheta dale DESSO Wave - Wave B754 9945

Desso
Desso
Cod produs - SKU Wave B754 9945
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Wave - Wave B754 9945


Mocheta dale DESSO Wave cu textura foarte mare reflectă undele subtile de apă care se scurg pe o plajă pentru a aduce un flux liniștit în spațiile interioare.

Parte a colecției DESSO Transitions, această mocheta dale cu buclă sensibilă ajută la crearea unei scheme interioare mai moi, mai liniștite și a unui mediu interior. Designul oferă o structură generală cu o aleatorie naturală în model. Fire lucioase sunt adăugate în bucla înaltă care adaugă adâncime și contrast. Wave este disponibil în nouă culori organice contemporane.


Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 9 culori organice
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Bronze
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4250g/m2
  • Grosime totală: 6.5mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Wave B754 9945
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Wave
Grosime
6.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4250gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.