Mocheta dale DESSO Tweed - Tweed B529 8823

Desso
Desso
Cod produs - SKU Tweed B529 8823
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Tweed - Tweed B529 8823


Imitând caracterul tactil al țesăturilor de modă, designul direcțional integral, mocheta dale DESSO Tweed oferă o soluție de opțiuni nesfârșite pentru a crea pardoseli distincte și calme.

Combinația de fire dense fuzionate cu împletirea aleatorie a firului negru subțire conferă acestei mocheta dale o structură flexibilă și tactilă. DESSO Tweed este disponibil în 13 culori, cu un nucleu puternic de culori neutre; tonurile mai aprinse de roșu, albastru și galben aduc un plus de viață gamei care face parte din colecția DESSO Materials in Touch.


Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 13 culori
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4400g/m2
  • Grosime totală: 7mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Tweed B529 8823
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Tweed
Grosime
7 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4400gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.