Mocheta dale DESSO Traverse - Traverse B968 8423

Desso
49,69 EUR
41,76 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse, acestea se vor calcula in functie de cantitatea totala a materialelor.
Desso
Cod produs - SKU Traverse B968 8423
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Traverse - Traverse B968 8423


Inspirată de modernismul iconic, gama de mocheta dale DESSO Traverse, care face parte din colecția Essentials, prezintă linii diagonale simple. Acestea sunt create de diferențe ușoare în nuanțele de vopsire, dar și de ușoare creste în construcția firului. Prin urmare, modelul pe care îl vedeți depinde de locul în care vă aflați în cameră, împreună cu locatia sursei de lumină. Și, pe măsură ce vă deplasați, efectul este un dinamism subtil, zonele de podea schimbând accentul cauzat de slabele alternări de lumină și umbră. Doar două seturi de diagonale - înclinate în jos de la stânga la dreapta și oglinda opusă - permit designerului să creeze modele clasice de șiret și de sarmă, dar acesta este doar începutul.

Folosind modele neregulate, designerul se poate juca cu direcții, ritmuri și zone, oferind liniilor simple o personalitate bogată curios neașteptată. Mocheta dale DESSO Traverse este disponibila în 15 culori, oferind posibilități de design creativ fără precedent.


Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 15 culori
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4200g/m2
  • Grosime totală: 7mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Traverse B968 8423
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Traverse
Grosime
7 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4200gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.