Mocheta dale DESSO Stratos - Stratos A138 9031

Desso
33,18 EUR
27,88 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Desso
Cod produs - SKU Stratos A138 9031
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Stratos - Stratos A138 9031


Colecția populară de mocheta dale DESSOⓇ Stratos de la Tarkett a oferit mult timp caracteristici practice, accesibilitate și stil.

Pentru a-și păstra statutul de unul dintre cele mai renumite produse din industria pardoselilor pentru livrarea formei și funcției la un preț excepțional, Stratos a fost reimaginat având în vedere și mai multă libertate creativă și îmbunătățind responsabilitatea față de mediu.

Mocheta dale DESSO Stratos prezintă 24 de opțiuni de proiectare atent selectate. Șapte dintre culorile originale stau alături de o suită de neutre calde și reci și 12 accente de declarație. Cu blițuri de galben strălucitor, roz, portocaliu, verde, verde și vinete acum în amestec, arhitecții și designerii pot intra într-o paletă jucăușă care este ușor și eficient combinată cu blocuri Stratos extinse pentru setări comerciale remarcabile care îndeplinesc fiecare nevoia utilizatorului final.


Caracteristici cheie:


 • Standard cu suport DESSO ProBase
 • Disponibil într-o paletă jucăușă de 24 de culori
 • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver
 • Opțional cu suportul acustic SoundMaster® Lite
 • Oferă practicitate, accesibilitate și stil
 • Realizat cu 100% ECONYL®, un fir de nailon regenerat fabricat din deșeuri recuperate


Specificatii tehnice:


 • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
 • Dimensiune: 50cm x 50cm
 • Greutatea totala: 3900g/m2
 • Grosime totală: 5.5mm
 • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Stratos A138 9031
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Stratos
Grosime
5.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
3900gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.