Mocheta dale DESSO Stitch - Stitch AA46 5106

Desso
43,16 EUR
36,27 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse, acestea se vor calcula in functie de cantitatea totala a materialelor.
Desso
Cod produs - SKU Stitch AA46 5106
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Stitch - Stitch AA46 5106


O mocheta dale cu design complicat care contrastează nuanțele subtile cu o injecție de culoare, DESSO Stitch este special creată pentru a reflecta complexitatea subtilă a textilelor țesute manual, cu un accent luminos țesut prin fiecare dala de mocheta.

Suvita delicată și vibrantă, întrețesută în interiorul fiecărei plăci de covor, amintește de frumusețea minimalistă a unei singure linii cusute manual, contrastând nuanțele subtile cu o injecție de culoare. oferă designerilor capacitatea de a combina textura și culoarea pentru a crea un design de podea cu o identitate cu adevărat unică.

Gama este disponibilă în douăsprezece combinații de culori, cu patru nuanțe diferite de fonturi care oferă fundalul și trei culori diferite de accent care ocupă cu ușurință scena centrală. iar arhitecții să se joace cu texturi, culori și efecte materiale pentru a-și spune propria poveste unică. Accentele subtile de culoare din mocheta dale DESSO Stitch pot fi folosite și pentru coordonarea cu identitatea corporativă a unei companii sau cu alte accente cheie din interior.


Caracteristici cheie:


  • Standard cu suport DESSO ProBase
  • Disponibil in 12 culori
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Bronze
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster®


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 3950g/m2
  • Grosime totală: 6.5mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Stitch AA46 5106
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Stitch
Grosime
6.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
3950gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.