Mocheta dale DESSO Scape - Scape B879 9097

Desso
Desso
Cod produs - SKU Scape B879 9097
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Scape - Scape B879 9097


Inspirat din materiale și elemente naturale, DESSO Scape folosește maxime și minime neregulate pentru a crea o mocheta dale realizată manual cu efect natural.

Ideal pentru utilizarea în interiorul birourilor moderne pentru a adăuga calm unui spațiu, paleta de culori neutre a mochetei dale DESSO Scape face ușor de combinat cu alte elemente interioare, cum ar fi mobilierul și iluminatul.

În timp ce adăugarea de culori mai puternice este disponibilă pentru interioare mai expresive, mocheta dale DESSO Scape este disponibil în optsprezece culori.


Caracteristici cheie:

  • Standard cu suport DESSO ProBase
  • Opțional cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Bronze
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster®


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4200g/m2
  • Grosime totală: 6.5mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Scape B879 9097
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Scape
Grosime
6.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4200gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.