Mocheta dale DESSO Mode Collection - Mode 2023

Desso
Desso
Cod produs - SKU Mode 2023
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Mode Collection - Mode 2023


Noua colecție de mocheda dale DESSO® Mode de la Tarkett este cea mai recentă soluție de pardoseală cu design pentru interiorul comercial. Sărbătorind schimbarea industriei către crearea unor spații experiențiale pentru relaxare, muncă și joacă, familia de produse din cinci game este clasică, dar complet contemporană.

Pe lângă forma stelară, Mode oferă numeroase avantaje funcționale - de la instalare ușoară până la întreținere rentabilă, cu dale individuale sau secțiuni de mocheta care pot fi înlocuite rapid sau rearanjate după cum doriți. În plus, suportul Soundmaster Lite este oferit standard, îmbunătățind acustica pentru un confort sporit.


Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 42 culori
  • Standard cu suportul acustic SoundMaster Lite
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4250g/m2
  • Grosime totală: 7.5mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Mode 2023
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Mode Collection
Grosime
7.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4250gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.