Mocheta dale DESSO Linon - Linon AA83 9093

Desso
43,40 EUR
36,47 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Desso
Cod produs - SKU Linon AA83 9093
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Linon - Linon AA83 9093


Din cuvântul grecesc antic pentru lenjerie, noua colecție de mocheta dale DESSO Linon, se inspiră din atracția și tactilitatea atemporale a țesăturilor neregulate și conferă aspectului o relevanță reînnoită, cu un gust răcoritor de pastel.

Linia de culori de 18 linii a Linon este cea care diferențiază această colecție. Nouă nuanțe naturale rămân fidele simplității brute care face această aplicație textilă atât de versatilă, în timp ce restul paletei permite specificatorilor să exploreze trasee mai jucăușe pentru zonare.

Tonurile roz, întunecate, întunecate, mauves și albastru deschis stau alături de gri și alte neutre apropiate. Utilizarea inteligentă a culorii și a texturii se îmbină pentru a crea o pânză moale, primitoare, cu un apel primitor, inteligent-casual - potrivit pentru setările actuale de la locul de muncă.


Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 18 culori puternice
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster
  • Conține fire de nailon regenerate 100% ECONYL®
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4100g/m2
  • Grosime totală: 6mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Linon AA83 9093
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Linon
Grosime
6 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4100gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.