Mocheta dale DESSO Jeans - Jeans Original AA27 9021

Desso
49,16 EUR
41,31 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Desso
Cod produs - SKU Jeans Original AA27 9021
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Jeans - Jeans Original AA27 9021


Un set modern de stil, mocheta dale DESSO Jeans aduce adâncimea caracterului în nuanțe de cerneală contemporane. Pentru mulți, denimul reprezintă confortul și stilul personal - este elementul de garderobă arhetipal. Inspirându-se din companiile antreprenoriale, DESSO Jeans aduce un sentiment de familiaritate - și democrație - în birouri care reflectă schimbarea locului de muncă cu structuri organizaționale mai plate și noi moduri de lucru și colaborare.

Mocheta dale DESSO Jeans prezintă șase nuanțe uimitoare inspirate de denim în trei structuri diferite pentru a zona sau a crea spații mari prin diferite texturi și modele subtile. De la un efect ușor spălat cu piatră până la un aspect țesut din denim, designerii pot coordona și contrasta în trei combinații diferite de modele pentru a seta un ton dinamic la locul de muncă. Natura neregulată a colectiei Jeans conferă spațiului caracter și un sentiment de identitate pentru a crea spații în care oamenii se simt confortabil să colaboreze, să se concentreze și să se relaxeze.Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 2 culori
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4100g/m2
  • Grosime totală: 6mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Jeans Original AA27 9021
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Jeans
Grosime
6 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4100gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.