Mocheta dale DESSO Iconic - Iconic AA23 6401

Desso
44,21 EUR
37,15 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Desso
Cod produs - SKU Iconic AA23 6401
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Iconic - Iconic AA23 6401


Creați pardoseli jucăușe într-un caleidoscop de culori cu mocheta dale DESSO Iconic - o nouă adăugare la DESSO Essentials.

O tehnică de smocuri unică oferă acestei colectii adâncimi ascunse. Designul stratificat reunește două nuanțe contrastante pentru a oferi nuanțe unice subtile și inspiraționale, adăugând un design jucăuș și interes schemelor de pardoseală. Inspirat de textilele țesute, o culoare all-over este interceptată de linii ascunse, care se dezvăluie în timp ce parcurgi spațiul.

Un spectru de 24 de nuanțe neutre și tonuri izbitoare vă permite să subliniați spațiile deschise energetice și sălile de întâlnire sau să creați contraste pentru zonare.

Mocheta dale DESSO Iconic este o oportunitate de a privi designul pardoselilor dintr-o perspectivă diferită - oferind posibilități surprinzătoare pentru specificați cu o soluție de oprire a spectacolului care necesită o dublă luare.Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 24 de culori
  • Permite sublinierea spațiilor deschise sau crearea de contraste pentru zonare
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4100g/m2
  • Grosime totală: 7mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Iconic AA23 6401
Categorii
Brand
Culoare
Galben, Verde
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Iconic
Grosime
7 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4100gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.