Mocheta dale DESSO Harvest - Harvest AA78 9970

Desso
Desso
Cod produs - SKU Harvest AA78 9970
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Harvest - Harvest AA78 9970


Mocheta dale DESSO Harvest este dovada frumoaselor nereguli găsite în natură. Fiecare dala de mocheta în două nuanțe diferă de următoarea, iar contrastul dintre fire injectează textură și mișcare liniștită în design.

Rezultatul final reflectă scenele rustice din lemn și câmpurile de grâu măturate de vânt, care au fost inspirația creativă pentru Harvest - transportând o energie calmă care inspiră o nouă viață în spațiile comerciale.

O suită de 9 tonuri neutre de gri și bej, compensate de 3 culori organice de accent (12 opțiuni în total), prezintă specificatorii cu o paletă subtilă care adaugă adâncime izbitoare schemelor.

Mocheta dale de 50x50cm poate fi utilizată singură, într-o singură culoare; sau în două sau mai multe culori pentru impact și pentru „zonarea” inteligentă a instalației. Alternativ, recolta poate fi combinată cu dale simple în culori complementare pentru a intercala fluxul în moduri interesante.Caracteristici cheie:


  • 9 tonuri neutre de gri și bej
  • compensat de 3 culori organice de accent
  • Potrivit pentru zonarea inteligentă


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4100g/m2
  • Grosime totală: 6.5mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Harvest AA78 9970
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Harvest
Grosime
6.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4100gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.