Mocheta dale DESSO Grezzo - Grezzo AB64 8904

Desso
42,94 EUR
36,08 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Desso
Cod produs - SKU Grezzo AB64 8904
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Grezzo - Grezzo AB64 8904


Mocheta dale DESSO Grezzo sărbătorește frumusețea pură și neatinsă a peisajelor stâncoase naturale din lume și susține angajamentul continuu al lui Tarkett de a proteja resursele naturale fragile ale planetei. Țesutul robust, neregulat formează o textură neîmblânzită, cu nervuri de rocă, adăugând adâncime și mișcare naturală spațiilor expansive. Vizualizările de aproape dezvăluie un model unic, fără două dale la fel, în timp ce plăcile formează un aspect perfect - perfect pentru crearea unui finisaj rafinat într-o varietate de spații de lucru.

Amintind de planurile pietroase ale Pământului și de stâncile acoperite cu silex, mocheta dale DESSO Grezzo cuprinde 12 culori distincte. Acestea variază de la nuanțe de beton reci care imită mineralele organice, până la verdeață mai caldă de pământ și maro de teracotă asemănătoare argilei.
Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 12 culori distincte
  • 100% reciclabil în propriul nostru centru de reciclare a covoarelor
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster (Thrive)


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4350g/m2
  • Grosime totală: 7mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Grezzo AB64 8904
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Grezzo
Grosime
7 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4350gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.