Mocheta dale DESSO Fuse Create - Fuse B755 5102

Desso
51,69 EUR
43,44 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Desso
Cod produs - SKU Fuse Create B755 5102
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Fuse Create - Fuse B755 5102


O combinație de două scheme de culori contrastante, dar complementare, într-o singura mocheta dale cu model inspirațional, DESSO Fuse Create prezintă o nouă abordare a efectelor de tranziție.

Rezultatul este atât de nou încât a câștigat Premiul Red Dot: Design de produs.

În DESSO Fuse Create, nuanțele mai fine ale gamei Fuse și Fields funcționează împreună pentru a ajuta la zonarea și împărțirea spațiilor mari, producând în același timp un impact asupra designului. Conceptul funcționează de către designeri care aleg o nuanță neutră Fields pentru a repeta în fiecare combinație de culori.

Un plus uimitor la portofoliul Transitions și o parte a colecției noastre CARPETECTURE®, care reflectă lumea noastră frumoasă și în continuă schimbare.

Mocheta dale DESSO Fuse Create este disponibila în opt opțiuni de culoare, permițând nuanțelor de tranziție să funcționeze în mai multe direcții și în armonie cu orice setare.Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 7 culori
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4250g/m2
  • Grosime totală: 6.5mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Fuse Create B755 5102
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Fuse Create
Grosime
6.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4250gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.