Mocheta dale DESSO Frisk - Frisk B574 2942

Desso
Desso
Cod produs - SKU Frisk B574 2942
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Frisk - Frisk B574 2942


Liniile orizontale și verticale mici și culoarea subtilă din mocheta dale DESSO Frisk creează un aspect texturat, aproape asemănător unei suprafețe marcate. Parte din colecția Materiale în atingere, mocheta dale DESSO Frisk este bogat structurată, neregulile naturale din Frisk dau impresia unui material țesut manual, care oferă un sentiment de seninătate și calm.

Disponibil într-o selecție de 16 tonuri pământești și vibrante, mocheta dale Frisk oferă un fundal perfect pentru orice interior.Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 16 culori puternice
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster
  • Standard cu suport DESSO ProBase
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Bronze


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4400g/m2
  • Grosime totală: 7mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Frisk B574 2942
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Frisk
Grosime
7 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4400gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.