Mocheta dale DESSO Essence Maze - Essence Maze AA93 9991

Desso
30,50 EUR
25,63 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Desso
Cod produs - SKU Essence Maze AA93 9991
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Essence Maze - Essence Maze AA93 9991


Mocheta dale DESSO Essence Maze se mândrește cu un model geometric uimitor cu 12 combinații posibile de culori. Paleta reîmprospătată se bazează pe opt nuanțe neutre - de la lumină la întuneric - și patru accente, pentru a produce un efect dramatic. Începând cu gri antracit și maro taupe și trecând la roșii, verzi și albastru bleumarin atrăgători, dale de mocheta individuale oferă posibilități creative nesfârșite.

Fiecare opțiune poate fi asociată cu mocheta dale DESSO Essence într-o culoare de bloc și poate fi instalată la întâmplare cu efect izbitor. Ca parte a familiei DESSO Essence, DESSO Essence Maze poate fi ușor combinat cu DESSO Essence, DESSO Essence Stripe și DESSO Essence Structure, pentru a oferi pardoseli de înaltă calitate la un preț accesibil.Caracteristici cheie:


 • Disponibil în 12 culori
 • Modele geometrice uimitoare într-o varietate de culori
 • Standard cu suport DESSO ProBase
 • Opțional cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
 • Opțional cu suportul acustic SoundMaster
 • Certificat nivel Cradle to Cradle® Bronze


Specificatii tehnice:


 • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
 • Dimensiune: 50cm x 50cm
 • Greutatea totala: 4050g/m2
 • Grosime totală: 6.5mm
 • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Essence Maze AA93 9991
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Essence Maze
Grosime
6.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4050gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.