Mocheta dale DESSO Essence - Essence AA90 9504

Desso
27,64 EUR
23,23 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse, acestea se vor calcula in functie de cantitatea totala a materialelor.
Desso
Cod produs - SKU Essence AA90 9504
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Essence - Essence AA90 9504


Creat cu versatilitate în minte, DESSO Essence, rezistent și extrem de funcțional, acționează ca element de construcție într-un portofoliu de patru colecții de covoare concepute pentru a se potrivi perfect împreună.

Mocheta dale DESSO Essence vine în 31 de culori puternice și răcoritoare, toate fiind integrate în toate gamele DESSO Essence Maze, DESSO Essence Structure și DESSO Essence Stripe. Acest lucru înseamnă că specificatorii pot combina mai eficient neutrele complementare calde și reci, pot injecta nuanțe de accent îndrăznețe - cu totul, de la teal până la burgundă - precum și să exploreze interjecții interesante de tipare din această adevărată familie de produse.

Fiind elementul de bază al gamei, DESSO Essence este o soluție de mocheta dale extrem de simplă - oferind excelență la prețuri accesibile și un domeniu creativ nesfârșit pentru interioare comerciale.Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 31 de culori puternice și răcoritoare
  • Standard cu suport DESSO ProBase
  • Opțional cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Bronze


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 3900g/m2
  • Grosime totală: 5.5mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Essence AA90 9504
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Essence
Grosime
5.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
3900gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.