Mocheta dale DESSO Carved - Carved AA45 9524

Desso
48,65 EUR
40,88 EUR (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Desso
Cod produs - SKU Carved AA45 9524
Disponibil cu precomanda

Descriere

Mocheta dale DESSO Carved - Carved AA45 9524


Mocheta dale uimitoare pentru a crea propriile modele de pardoseală unice Inspirat de natură, DESSO Carved este conceput pentru a combina diferite texturi cu același aspect organic și senzație - perfect pentru crearea instalațiilor de pardoseală individuale.

Gama de mocheta dale DESSO Carved reproduce texturile cizelate ale desenelor clasice de lemn, acest model complicat oferă mult spațiu pentru experimentare. Disponibil în zece opțiuni de culori dezactivate, de la gri antracit și negru la nuanțe mai deschise de maro cu nuanțe aurii, Carved oferă un fundal neutru și calmant pentru mediile de lucru.

Ca parte a colecției DESSO „Make It Your Own”, Carved poate fi combinată perfect cu mocheta dale Ridge DESSO pentru a crea instalații izbitoare cu modele distincte de pardoseală. Toate dalele de mocheta din colecția „Make It Your Own” ale DESSO sunt concepute pentru a permite arhitecților și designerilor să se joace cu texturi, culori și efecte materiale pentru a-și spune propria poveste.Caracteristici cheie:


  • Disponibil în 10 opțiuni de culoare dezactivate
  • Perfect pentru crearea de instalații individuale de pardoseală
  • Standard cu suport DESSO EcoBase 100% reciclabil
  • Certificat nivel Cradle to Cradle® Silver
  • Opțional cu suportul acustic SoundMaster


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului: Mocheta dale (EN 1307)
  • Dimensiune: 50cm x 50cm
  • Greutatea totala: 4150g/m2
  • Grosime totală: 7.5mm
  • Clasificarea uzurii: 33 IntensMontaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerereSpecificatii tehnice

SKU
Carved AA45 9524
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Carved
Grosime
7.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
EcoBase
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4150gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

DESSO - furnizor de mocheta comerciala; mocheta hotel; mocheta rola; mocheta dale

Desso este un furnizor recunoscut de mocheta de înaltă calitate pentru uz comercial, pentru sectoarele hotelier, maritim și aerian dar și de mocheta pentru uz rezidential. Axati în primul rând pe designul superior al pardoselilor acoperite cu mocheta, dar si adăugând beneficii funcționale. Mochet Desso contribuie la sănătatea și confortul utilizatorilor.

Desso este, de asemenea, un lider recunoscut în furnizarea de suprafețe sportive, inclusiv gazonu artificial folosit pe terenul stadionul Wembley și terenurile pentru echipe de fotbal de top, iprecum Manchester City, Arsenal și Liverpool.