Mocheta dale Burmatex Tivoli mist - 32706 Bora Bora

Burmatex
Burmatex
Cod produs - SKU 32706 Bora Bora
Disponibil cu precomanda

Descriere

Burmatex Tivoli mist - 32706 Bora BoraTivoli Mist oferă o gamă flexibilă de mocheta dale, conceputa pentru a oferi creativitate, culoare și individualitate.

Cu asocierile de culori care se amestecă perfect, Tivoli Mist oferă posibilitatea de a trece de la o zonă la alta fără a folosi linii dure.

Fabricat folosind poliamida 100% solution dyed și obținând o clasificare trafic in clasa 33, produsul are durabilitatea dovedita a gamei de bază Tivoli, cu diversitatea adăugată a unei multitudini de opțiuni in privinta instalării.


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului  Buclat
  • Descrierea firului 100% poliamida solution dyed PA
  • Dimensiune 50cm x 50cm
  • Greutatea firului 600g / m2
  • Greutate totală 4050g / m2
  • Grosime totală 6,5 mm
  • Clasificarea uzurii BS EN 1307 Clasa de utilizare comercială grea 33


Montaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerere


Specificatii tehnice

SKU
32706 Bora Bora
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Tivoli Mist
Grosime
6.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
Bitum
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4050gr / mp
Greutate fir
600gr /mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

Burmatex - mocheta birou, mocheta scoli, mocheta spatii comerciale, mocheta restaurant

Burmatex este o companie britanica cu traditie in productia de mocheta de trafic intens, ce poate fi folosita in spatii publice, birouri, scoli, spatii comerciale, cafenele si restaurante.

In colectiile de mocheta Burmatex vom regasi mocheta modulara buclata, mocheta velour si mocheta din fibre compactate, disponibila atat in format de rola, cat si de dale (60 x 60 cm) si placi (25 x 100 cm). Mocheta modulara poate fi instalata in nenumarate variante de design, fiecare produs din colectiile Burmatex fiind conceput in asa fel incat sa se potriveasca atat stilului clasic, cat si contemporan.


Colectiile Burmatex corespund celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate si se pot instala in toate sectoarele publice, birouri, comerciale, de educatie etc. In cadrul companiei a existat intotdeauna o preocupare importanta pentru scaderea impactului pe care productia il are asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, pentru a minimiza potentialele efecte asupra mediului, s-au implementat cu rigurozitate eco-standardele BREEAM si VOC ; mocheta produsa de Burmatex este certificata A sau A+ BREEAM si A+: very-low VOC Emission ;  in procesul de productie se foloseste 100% energie regenerabila, se refolosesc pierderile de material generate de productie ; backingul dalelor este format in proportie de 75% din materiale reciclate.