Mocheta dale Burmatex Infinity - Stitch 21403 Fusion Black

Burmatex
Burmatex
Cod produs - SKU Infinity - Stitch 21403 Fusion Black
Disponibil cu precomanda

Descriere

Burmatex Infinity - Stitch 21403 Fusion Black


Infinity oferă 2 modele - cusătură infinită și infinită într-o paletă mare, bine echilibrată, de 30 de culori.

Atât designul clasic inflexionat al infinitului, cât și modelul organic unic direcțional al cusăturii infinite sunt ideale pentru diferite tipuri de interioare, cum ar fi spații de birouri mari în plan deschis, birouri individuale mai mici, coridoare, zone de recepție sau clădiri publice.

Confecționată din poliamida 100%, vopsită în soluție reciclată, aceste dale sunt clasificate pentru uz comercial intens - clasa 33 cu rating A + Green Guide pentru educație.


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului Buclat
  • Descrierea firului 100% Poliamida Aquafil Econyl® Nylon (poliamidă-PA)
  • Dimensiune 50cm x 50cm
  • Greutatea firului 550g/m2
  • Greutate totală 4000g/m2
  • Grosime totală 7.3mm
  • Clasificarea uzurii BS EN 1307 Clasa de utilizare comercială grea 33


Montaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerere


Specificatii tehnice

SKU
Infinity - Stitch 21403 Fusion Black
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Infinity
Grosime
7.3 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
Bitum
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4000gr / mp
Greutate fir
550gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

Burmatex - mocheta birou, mocheta scoli, mocheta spatii comerciale, mocheta restaurant

Burmatex este o companie britanica cu traditie in productia de mocheta de trafic intens, ce poate fi folosita in spatii publice, birouri, scoli, spatii comerciale, cafenele si restaurante.

In colectiile de mocheta Burmatex vom regasi mocheta modulara buclata, mocheta velour si mocheta din fibre compactate, disponibila atat in format de rola, cat si de dale (60 x 60 cm) si placi (25 x 100 cm). Mocheta modulara poate fi instalata in nenumarate variante de design, fiecare produs din colectiile Burmatex fiind conceput in asa fel incat sa se potriveasca atat stilului clasic, cat si contemporan.


Colectiile Burmatex corespund celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate si se pot instala in toate sectoarele publice, birouri, comerciale, de educatie etc. In cadrul companiei a existat intotdeauna o preocupare importanta pentru scaderea impactului pe care productia il are asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, pentru a minimiza potentialele efecte asupra mediului, s-au implementat cu rigurozitate eco-standardele BREEAM si VOC ; mocheta produsa de Burmatex este certificata A sau A+ BREEAM si A+: very-low VOC Emission ;  in procesul de productie se foloseste 100% energie regenerabila, se refolosesc pierderile de material generate de productie ; backingul dalelor este format in proportie de 75% din materiale reciclate.