Mocheta dale Burmatex Hadron - 21611 Starling

Burmatex
Burmatex
Cod produs - SKU Hadron - 21611 Starling
Disponibil cu precomanda

Descriere

Burmatex Hadron - 21611 Starling


Hadron este extrem de inspirat de imagini izbitoare ale colizorului de hadroni. Rafale de culoare strălucitoare, hiper-reale, înconjurate de spațiu întunecat.

Fiecare culoare a colecției are aceeași bază neutră, de culoare gri închis, ceea ce face ușoară delimitarea zonelor fără linii dure și creează tranziții fără întrerupere pe podea. Se utilizează o varietate de culori evidențiate, de la culori intense până la tonuri medii, neutre și semi-întunecate.

Includerea texturii pe aceste dale de mocheta, într-un mod subtil, îmbunătățește natura dispersată a culorilor.Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului Buclat
  • Descrierea firului 100% Poliamida Aquafil Econyl® Nylon (poliamidă-PA)
  • Dimensiune 50cm x 50cm
  • Greutatea firului 800g/m2
  • Greutate totală 4240g/m2
  • Grosime totală 6.5mm
  • Clasificarea uzurii BS EN 1307 Clasa de utilizare comercială grea 33


Montaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerere


Specificatii tehnice

SKU
Hadron - 21611 Starling
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Hadron
Grosime
6.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
Bitum
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4240gr / mp
Greutate fir
800gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

Burmatex - mocheta birou, mocheta scoli, mocheta spatii comerciale, mocheta restaurant

Burmatex este o companie britanica cu traditie in productia de mocheta de trafic intens, ce poate fi folosita in spatii publice, birouri, scoli, spatii comerciale, cafenele si restaurante.

In colectiile de mocheta Burmatex vom regasi mocheta modulara buclata, mocheta velour si mocheta din fibre compactate, disponibila atat in format de rola, cat si de dale (60 x 60 cm) si placi (25 x 100 cm). Mocheta modulara poate fi instalata in nenumarate variante de design, fiecare produs din colectiile Burmatex fiind conceput in asa fel incat sa se potriveasca atat stilului clasic, cat si contemporan.


Colectiile Burmatex corespund celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate si se pot instala in toate sectoarele publice, birouri, comerciale, de educatie etc. In cadrul companiei a existat intotdeauna o preocupare importanta pentru scaderea impactului pe care productia il are asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, pentru a minimiza potentialele efecte asupra mediului, s-au implementat cu rigurozitate eco-standardele BREEAM si VOC ; mocheta produsa de Burmatex este certificata A sau A+ BREEAM si A+: very-low VOC Emission ;  in procesul de productie se foloseste 100% energie regenerabila, se refolosesc pierderile de material generate de productie ; backingul dalelor este format in proportie de 75% din materiale reciclate.