Mocheta dale Burmatex Grade - 22508 Zinc

Burmatex
Burmatex
Cod produs - SKU Grade - 22508 Zinc
Disponibil cu precomanda

Descriere

Burmatex Grade - 22508 Zinc


Vă prezentăm Grade, disponibilă în format de dale 25cm x 100cm.

Combinația de tonuri subtiri de gri împreună cu unele culori contemporane puternice înseamnă că diferitele moduri de culoare se pot combina pentru a crea o podea unică pentru a spori orice spațiu interior. De la locurile de muncă comerciale și birourile executive, la universități (toate domeniile, inclusiv cazarea studenților), Grade ar putea fi podeaua ideală.Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului Buclat
  • Descrierea firului 100% Poliamida Aquafil Econyl® Nylon (poliamidă-PA)
  • Dimensiune 25cm x 100cm
  • Greutatea firului 620g/m2
  • Greutate totală 4100g/m2
  • Grosime totală 6mm
  • Clasificarea uzurii BS EN 1307 Clasa de utilizare comercială grea 33


Montaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerere


Specificatii tehnice

SKU
Grade - 22508 Zinc
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Grade
Grosime
6 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
25 x 100 cm
Suport Mocheta
Bitum
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4100gr / mp
Greutate fir
620gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

Burmatex - mocheta birou, mocheta scoli, mocheta spatii comerciale, mocheta restaurant

Burmatex este o companie britanica cu traditie in productia de mocheta de trafic intens, ce poate fi folosita in spatii publice, birouri, scoli, spatii comerciale, cafenele si restaurante.

In colectiile de mocheta Burmatex vom regasi mocheta modulara buclata, mocheta velour si mocheta din fibre compactate, disponibila atat in format de rola, cat si de dale (60 x 60 cm) si placi (25 x 100 cm). Mocheta modulara poate fi instalata in nenumarate variante de design, fiecare produs din colectiile Burmatex fiind conceput in asa fel incat sa se potriveasca atat stilului clasic, cat si contemporan.


Colectiile Burmatex corespund celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate si se pot instala in toate sectoarele publice, birouri, comerciale, de educatie etc. In cadrul companiei a existat intotdeauna o preocupare importanta pentru scaderea impactului pe care productia il are asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, pentru a minimiza potentialele efecte asupra mediului, s-au implementat cu rigurozitate eco-standardele BREEAM si VOC ; mocheta produsa de Burmatex este certificata A sau A+ BREEAM si A+: very-low VOC Emission ;  in procesul de productie se foloseste 100% energie regenerabila, se refolosesc pierderile de material generate de productie ; backingul dalelor este format in proportie de 75% din materiale reciclate.