Mocheta dale Burmatex Go to - 21805 Apple Green

Burmatex
Burmatex
Cod produs - SKU Go to - 21805 Apple Green
Disponibil cu precomanda

Descriere

Burmatex Go to - 21805 Apple Green


Go to oferă două modele - simplu și dungat, într-o populară paletă de culori de cincisprezece.

Gri și albastru mai strălucitori și mai întunecați sunt susținuți cu străluciri roșii și verzi în cadrul colecției. Fiecare culoare, cu excepția negrului, are propriul său omolog în designul dungii. Puteți amesteca și potrivi opțiunile simple și dungi pentru a crea mai multe planșe interesante sau pentru a defini zone.

Gama menține nivelul de înaltă performanță și rezistență pentru care sunt cunoscute dalele de mocheta Burmatex®.

Go to este alegerea perfectă pentru utilizatorii care caută o opțiune rapidă și ușoară de instalare a mochetaului.Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului Buclat
  • Descrierea firului 100% Poliamida Aquafil Econyl® Nylon (poliamidă-PA)
  • Dimensiune 50cm x 50cm
  • Greutatea firului 470g/m2
  • Greutate totală 3780g/m2
  • Grosime totală 5.5mm
  • Clasificarea uzurii BS EN 1307 Clasa de utilizare comercială grea 33


Montaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerere


Specificatii tehnice

SKU
Go to - 21805 Apple Green
Categorii
Brand
Culoare
Verde
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Go to
Grosime
5.5 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
Bitum
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
3780gr / mp
Greutate fir
480gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

Burmatex - mocheta birou, mocheta scoli, mocheta spatii comerciale, mocheta restaurant

Burmatex este o companie britanica cu traditie in productia de mocheta de trafic intens, ce poate fi folosita in spatii publice, birouri, scoli, spatii comerciale, cafenele si restaurante.

In colectiile de mocheta Burmatex vom regasi mocheta modulara buclata, mocheta velour si mocheta din fibre compactate, disponibila atat in format de rola, cat si de dale (60 x 60 cm) si placi (25 x 100 cm). Mocheta modulara poate fi instalata in nenumarate variante de design, fiecare produs din colectiile Burmatex fiind conceput in asa fel incat sa se potriveasca atat stilului clasic, cat si contemporan.


Colectiile Burmatex corespund celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate si se pot instala in toate sectoarele publice, birouri, comerciale, de educatie etc. In cadrul companiei a existat intotdeauna o preocupare importanta pentru scaderea impactului pe care productia il are asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, pentru a minimiza potentialele efecte asupra mediului, s-au implementat cu rigurozitate eco-standardele BREEAM si VOC ; mocheta produsa de Burmatex este certificata A sau A+ BREEAM si A+: very-low VOC Emission ;  in procesul de productie se foloseste 100% energie regenerabila, se refolosesc pierderile de material generate de productie ; backingul dalelor este format in proportie de 75% din materiale reciclate.