Mocheta dale Burmatex Axis - 22104 Mist

Burmatex
Burmatex
Cod produs - SKU Axis - 22104 Mist
Disponibil cu precomanda

Descriere

Burmatex Axis - 22104 Mist


Axis este inspirat din împrejurimile noastre; natura, arta, mâncarea și cultura. Puternică și îndrăzneață, sau bogată și calmă, paleta de unsprezece culori oferă axa pentru multe scheme de pardoseală diferite. Creați un pumn vibrant de culoare, o oază calmă sau utilizați-l în combinație cu alte game Burmatex, cum ar fi Hadron sau Grade.

Relația cu firele este unică, toate culorile din paleta de fire au acum o culoare corespunzătoare.

Fiecare dintre culori a fost proiectată pentru a fi instalată într-o singură direcție - nu este nevoie să faceți un sfert de rotație - cu o pata întunecată inerentă pentru a oferi o păstrare suplimentară a aspectului fără a compromite impactul produsului.


Specificatii tehnice:


  • Descrierea produsului Buclat
  • Descrierea firului 100% Poliamida Aquafil Econyl® Nylon (poliamidă-PA)
  • Dimensiune 50cm x 50cm
  • Greutatea firului 550g/m2
  • Greutate totală 4000g/m2
  • Grosime totală 6mm
  • Clasificarea uzurii BS EN 1307 Clasa de utilizare comercială grea 33


Montaj mocheta cu echipe specializate - serviciu disponibil la cerere


Specificatii tehnice

SKU
Axis - 22104 Mist
Categorii
Brand
Destinatie de instalare
Birou, Gradinita, Hotel, Restaurant, Sala de cinematograf, Sala de conferinte, Sala de sedinte, Sala de spectacole, Salon de evenimente, Scoala, Spatii comerciale, Spatii de cazare, Spatiu expozitional
Colectie
Axis
Grosime
6 mm
Compozitie fir
Buclat
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Suport Mocheta
Bitum
Aspect Mocheta
Model din constructia mochetei
Greutate totala
4000gr / mp
Greutate fir
550gr / mp
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Material compozitie
Poliamida

Descriere brand

Burmatex - mocheta birou, mocheta scoli, mocheta spatii comerciale, mocheta restaurant

Burmatex este o companie britanica cu traditie in productia de mocheta de trafic intens, ce poate fi folosita in spatii publice, birouri, scoli, spatii comerciale, cafenele si restaurante.

In colectiile de mocheta Burmatex vom regasi mocheta modulara buclata, mocheta velour si mocheta din fibre compactate, disponibila atat in format de rola, cat si de dale (60 x 60 cm) si placi (25 x 100 cm). Mocheta modulara poate fi instalata in nenumarate variante de design, fiecare produs din colectiile Burmatex fiind conceput in asa fel incat sa se potriveasca atat stilului clasic, cat si contemporan.


Colectiile Burmatex corespund celor mai exigente clasificari de ignifugare, antistatizare si lavabilitatate si se pot instala in toate sectoarele publice, birouri, comerciale, de educatie etc. In cadrul companiei a existat intotdeauna o preocupare importanta pentru scaderea impactului pe care productia il are asupra mediului inconjurator. Din acest motiv, pentru a minimiza potentialele efecte asupra mediului, s-au implementat cu rigurozitate eco-standardele BREEAM si VOC ; mocheta produsa de Burmatex este certificata A sau A+ BREEAM si A+: very-low VOC Emission ;  in procesul de productie se foloseste 100% energie regenerabila, se refolosesc pierderile de material generate de productie ; backingul dalelor este format in proportie de 75% din materiale reciclate.