Covor PVC țesut 2tec2 Silva - Meranti

2tec2
2tec2
Cod produs - SKU 2tec2-Silva-Meranti
Disponibil cu precomanda

Descriere

Covor PVC țesut 2tec2 Silva - Meranti

Silva este denumirea latină pentru „lemn” sau „pădure”, iar aceasta personifică perfect această acoperire de podea. Cu un singur pas ești transportat într-o pădure străveche, unde ramurile și frunzele se leagănă în ritmul brizei și creează astfel un joc unic de umbre. Designul este inspirat de trunchiul unui copac maiestuos, cu boabe care par să se întindă din ce în ce mai mult. Inelele anuale atestă o rezistență durabilă pe măsură ce timpul evoluează. Optează pentru un finisaj maro închis și imaginează-te cufundat în misterul pădurii din jur. O nuanță de lemn mai pal amintește de o plimbare proaspătă de dimineață în natură înverzită, cu pământul sub picioare.

ADN-ul PRODUSULUI

În Asia de Sud-Est, pădurile tropicale luxuriante sunt presărate cu spectaculoși copaci meranti, care se ridică deasupra orizontului. Acest model Meranti extinde caracterul veșnic verde al acestor copaci maiestuosi în interiorul tău, ridicându-l la un nivel de altă lume.

Produsul se livreaza in format de scandura.

DETALII TEHNICE

  • 83 % vinil, 7 % fibră de sticlă, 10 % PET
  • Garantie: 10 ani (pentru produs, se aplica termeni)
  • Nivel de utilizare: Clasa 33
  • Clasament la foc: Bfl-s1 - EN 13501-1
  • Suport de confort acustic

DOCUMENTATIE TEHNICA (click pentru descarcare)

Specificatii tehnice

SKU
2tec2-Silva-Meranti
Categorii
Brand
Culoare
Gri
Destinatie de instalare
Apartamente, Birou, Birouri, Centre comerciale, Cladiri publice, Dormitor, Gradinita, Hotel, Hoteluri, Spatii de cazare
Colectie
Silva
Dimensiuni disponibile
22 x 66 cm
Caracteristici
Antiderapant, Antistatic, Izolator acustic, Trafic intens
Ignifugare
DA
Antiderapant
R9
Grosime Totala
5 mm
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Capacitate absorbtie sunet
19db

Descriere brand

2tec2 - pardoseli PVC tesute

Pardoseli comerciale

Ce vă poate oferi 2tec2?

Echipa noastră experimentată de designeri, ingineri, artizani și experți comerciali este mândră să vă ofere o colecție frumoasă de podele din vinil țesute fără sudură, de înaltă tehnologie, care se laudă cu pasiunea, ingeniozitatea și măiestria designului belgian. Serviciul nostru rapid și de calitate la nivel mondial este unul dintre reperele noastre.

Ne mândrim cu evoluția constantă a procesului nostru de producție pentru a oferi un produs de înaltă calitate, ecologic pentru o diversitate tot mai mare de interioare: spații de lucru, ospitalitate, îngrijire medicală, spațiu public și retail.

De ce altfel este 2tec2 o investiție solidă? Suportul nostru Acoustic Comfort absoarbe zgomotul pașilor într-o liniște imperceptibilă, reducând zgomotul cu 70%. Perfect pentru spații precum o sală de consiliu executivă sau un hol privat de hotel, unde ocupanții tânjesc la discreție.

La 2tec2 credem că fiecare cameră ar trebui să fie atât confortabilă, cât și deosebit de frumoasă. Pardoseala noastră funcțională combină durabilitatea și curățarea pardoselilor cu suprafețe dure, cu aspectul și senzația elegantă a covorului.

Testat pentru scaune cu rotile, rezistent la UV, durabil, ignifug, utilizare grea și întărit cu tehnologia noastră Acoustic Comfort Backing, plăcile noastre țesute din PVC pentru podea vă vor îmbunătăți camerele, indiferent dacă sunt în spații de lucru, hoteluri, instituții medicale, spații publice, comerț cu amănuntul. magazine sau zone rezidentiale.

Consultați colecțiile noastre extinse de rulouri și plăci, inspirate de frumusețea naturală a lumii din jurul nostru.

Sustenabilitate

2tec2 se străduiește să livreze un produs durabil, superior, păstrând și protejând totodată lumea de sub picioarele noastre. Această dedicare se reflectă în producția și designul produsului 2tec2.

Suport pentru confort acustic

Pardoseala noastră vine standard cu suport de confort acustic pentru a reduce zgomotul pașilor și a absorbi sunetul.

Curățare

Podelele curate oferă ocupanților tăi liniște. Cu pardoseala din vinil țesut de la 2tec2, întreținerea podelei dumneavoastră va fi simplă și rapidă. Pardoselile noastre sunt rezistente la pete, ceea ce face usoara eliminarea chiar si a celor mai incapatanate pete.

2tec2 Play

Pardoselile tale ar trebui să oglindească personalitatea unică a spațiului tău. Colectia noastră vastă de forme, culori și modele oferă un număr aproape nelimitat de combinații din care puteți alege.