Covor PVC țesut 2tec2 Colourful - Quasar

2tec2
2tec2
Cod produs - SKU 2tec2-colourful-Quasar
Disponibil cu precomanda

Descriere

Covor PVC țesut 2tec2 Colourful - Quasar

Colecția noastră Colorful este o combinație complexă de nuanțe pentru a da viață pardoselii tale. Fiecare dintre nuanțele noastre este inspirată de cele mai vii expresii de forță ale naturii. Cu un subton de bază mai închis, fiecare model este pătat cu nuanțe mai deschise, creând o imagine complexă care aproape că pare ca și cum pământul s-ar muta sub tine.

ADN-ul PRODUSULUI

Quasar încorporează o culoare strălucitoare, strălucitoare, care vă va lumina designul. În spațiu, un Quasar strălucește atât de puternic încât eclipsează galaxii întregi și, de asemenea, această selecție va lumina restul vederii tale. Quasar este perfect pentru a accentua lemnul sau mobilierul modern.

Produsul se livreaza in format rola, optional putem furniza dale in diferite forme (triunghi, patrat, dreptunghi, romb, hexagon).

format-disponibil-2tec2-barcode-diamond

Dimensiunile variaza in functie de formatul ales.

Modalitati de instalare a dalelor:

modalitati de instalare dale covor pvc tesut 2tec2 colourful

DETALII TEHNICE

  • 83 % vinil, 7 % fibră de sticlă, 10 % PET
  • Garantie: 10 ani (pentru produs, se aplica termeni)
  • Nivel de utilizare: Clasa 33
  • Clasament la foc: Bfl-s1 - EN 13501-1
  • Suport de confort acustic

DOCUMENTATIE TEHNICA (click pentru descarcare)

Specificatii tehnice

SKU
2tec2-colourful-Quasar
Categorii
Brand
Culoare
Bej
Destinatie de instalare
Birou, Birouri, Centre comerciale, Cladiri publice
Colectie
Colourful
Caracteristici
Antiderapant, Antistatic, Izolator acustic, Trafic intens
Ignifugare
DA
Antiderapant
R9
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Dimensiune role
2 x 30ml
Grosime Totala
5 mm
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Capacitate absorbtie sunet
19db

Descriere brand

2tec2 - pardoseli PVC tesute

Pardoseli comerciale

Ce vă poate oferi 2tec2?

Echipa noastră experimentată de designeri, ingineri, artizani și experți comerciali este mândră să vă ofere o colecție frumoasă de podele din vinil țesute fără sudură, de înaltă tehnologie, care se laudă cu pasiunea, ingeniozitatea și măiestria designului belgian. Serviciul nostru rapid și de calitate la nivel mondial este unul dintre reperele noastre.

Ne mândrim cu evoluția constantă a procesului nostru de producție pentru a oferi un produs de înaltă calitate, ecologic pentru o diversitate tot mai mare de interioare: spații de lucru, ospitalitate, îngrijire medicală, spațiu public și retail.

De ce altfel este 2tec2 o investiție solidă? Suportul nostru Acoustic Comfort absoarbe zgomotul pașilor într-o liniște imperceptibilă, reducând zgomotul cu 70%. Perfect pentru spații precum o sală de consiliu executivă sau un hol privat de hotel, unde ocupanții tânjesc la discreție.

La 2tec2 credem că fiecare cameră ar trebui să fie atât confortabilă, cât și deosebit de frumoasă. Pardoseala noastră funcțională combină durabilitatea și curățarea pardoselilor cu suprafețe dure, cu aspectul și senzația elegantă a covorului.

Testat pentru scaune cu rotile, rezistent la UV, durabil, ignifug, utilizare grea și întărit cu tehnologia noastră Acoustic Comfort Backing, plăcile noastre țesute din PVC pentru podea vă vor îmbunătăți camerele, indiferent dacă sunt în spații de lucru, hoteluri, instituții medicale, spații publice, comerț cu amănuntul. magazine sau zone rezidentiale.

Consultați colecțiile noastre extinse de rulouri și plăci, inspirate de frumusețea naturală a lumii din jurul nostru.

Sustenabilitate

2tec2 se străduiește să livreze un produs durabil, superior, păstrând și protejând totodată lumea de sub picioarele noastre. Această dedicare se reflectă în producția și designul produsului 2tec2.

Suport pentru confort acustic

Pardoseala noastră vine standard cu suport de confort acustic pentru a reduce zgomotul pașilor și a absorbi sunetul.

Curățare

Podelele curate oferă ocupanților tăi liniște. Cu pardoseala din vinil țesut de la 2tec2, întreținerea podelei dumneavoastră va fi simplă și rapidă. Pardoselile noastre sunt rezistente la pete, ceea ce face usoara eliminarea chiar si a celor mai incapatanate pete.

2tec2 Play

Pardoselile tale ar trebui să oglindească personalitatea unică a spațiului tău. Colectia noastră vastă de forme, culori și modele oferă un număr aproape nelimitat de combinații din care puteți alege.