Covor PVC țesut 2tec2 Barcode - Quartz

2tec2
2tec2
Cod produs - SKU 2tec2-barcode-quartz
Disponibil cu precomanda

Descriere

Covor PVC țesut 2tec2 Barcode - Quartz

Colecția Barcode folosește tehnici de umbrire și geometrice pentru a crea o iluzie de mișcare de-a lungul suprafeței sale. Armonizează atât întuneric, cât și lumină, acest model are un efect calmant. Privind atent, se poate observa cum codurile de bare sunt construite prin țesături asimetrice, liniare, care, atunci când sunt privite de departe, oferă o perspectivă unică.

ADN-ul PRODUSULUI

Quartz combină nuanțe de lumină și întuneric pentru a crea iluzia luminii care dansează pe podeaua ta. Culoarea mai deschisă, cafe au lait, amintește de stânca în care poate fi găsită această bijuterie, ca și cum pardoseala ta ar fi decupata din stânca însuși. Privitorii vor fi fascinați de designul său grandios.

Produsul se livreaza in format rola, optional putem furniza dale in diferite forme (triunghi, patrat, dreptunghi, romb, hexagon).

format-disponibil-2tec2-barcode-diamond

Dimensiunile variaza in functie de formatul ales.

Modalitati de instalare a dalelor:

modalitati de instalare dale covor pvc tesut 2tec2diamond

DETALII TEHNICE

  • 83 % vinil, 7 % fibră de sticlă, 10 % PET
  • Garantie: 10 ani (pentru produs, se aplica termeni)
  • Nivel de utilizare: Clasa 33
  • Clasament la foc: Bfl-s1 - EN 13501-1
  • Suport de confort acustic

DOCUMENTATIE TEHNICA (click pentru descarcare)

Specificatii tehnice

SKU
2tec2-barcode-quartz
Categorii
Brand
Culoare
Beige, Bej, Cafea cu lapte
Destinatie de instalare
Birou, Birouri, Centre comerciale, Cladiri publice
Colectie
Barcode
Caracteristici
Antiderapant, Antistatic, Izolator acustic, Trafic intens
Ignifugare
DA
Antiderapant
R9
Dimensiune dale
50 x 50 cm
Dimensiune role
2 x 30ml
Grosime Totala
5 mm
Clasa de trafic
33 - Trafic comercial intens
Capacitate absorbtie sunet
19db

Descriere brand

2tec2 - pardoseli PVC tesute

Pardoseli comerciale

Ce vă poate oferi 2tec2?

Echipa noastră experimentată de designeri, ingineri, artizani și experți comerciali este mândră să vă ofere o colecție frumoasă de podele din vinil țesute fără sudură, de înaltă tehnologie, care se laudă cu pasiunea, ingeniozitatea și măiestria designului belgian. Serviciul nostru rapid și de calitate la nivel mondial este unul dintre reperele noastre.

Ne mândrim cu evoluția constantă a procesului nostru de producție pentru a oferi un produs de înaltă calitate, ecologic pentru o diversitate tot mai mare de interioare: spații de lucru, ospitalitate, îngrijire medicală, spațiu public și retail.

De ce altfel este 2tec2 o investiție solidă? Suportul nostru Acoustic Comfort absoarbe zgomotul pașilor într-o liniște imperceptibilă, reducând zgomotul cu 70%. Perfect pentru spații precum o sală de consiliu executivă sau un hol privat de hotel, unde ocupanții tânjesc la discreție.

La 2tec2 credem că fiecare cameră ar trebui să fie atât confortabilă, cât și deosebit de frumoasă. Pardoseala noastră funcțională combină durabilitatea și curățarea pardoselilor cu suprafețe dure, cu aspectul și senzația elegantă a covorului.

Testat pentru scaune cu rotile, rezistent la UV, durabil, ignifug, utilizare grea și întărit cu tehnologia noastră Acoustic Comfort Backing, plăcile noastre țesute din PVC pentru podea vă vor îmbunătăți camerele, indiferent dacă sunt în spații de lucru, hoteluri, instituții medicale, spații publice, comerț cu amănuntul. magazine sau zone rezidentiale.

Consultați colecțiile noastre extinse de rulouri și plăci, inspirate de frumusețea naturală a lumii din jurul nostru.

Sustenabilitate

2tec2 se străduiește să livreze un produs durabil, superior, păstrând și protejând totodată lumea de sub picioarele noastre. Această dedicare se reflectă în producția și designul produsului 2tec2.

Suport pentru confort acustic

Pardoseala noastră vine standard cu suport de confort acustic pentru a reduce zgomotul pașilor și a absorbi sunetul.

Curățare

Podelele curate oferă ocupanților tăi liniște. Cu pardoseala din vinil țesut de la 2tec2, întreținerea podelei dumneavoastră va fi simplă și rapidă. Pardoselile noastre sunt rezistente la pete, ceea ce face usoara eliminarea chiar si a celor mai incapatanate pete.

2tec2 Play

Pardoselile tale ar trebui să oglindească personalitatea unică a spațiului tău. Colectia noastră vastă de forme, culori și modele oferă un număr aproape nelimitat de combinații din care puteți alege.