Covor Calcutta JATF First Catch - 0054 Chaos Yuracan Rust

Calcutta Interiors
77,35 EUR / buc
65,00 EUR / buc (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse, acestea se vor calcula in functie de cantitatea totala a materialelor.
Calcutta Interiors
Cod produs - SKU 0054 Chaos Yuracan Rust
Disponibil cu precomanda

Descriere

Covor Calcutta JATF First Catch - 0054 Chaos Yuracan Rust

Prima colecție de covoare a lui Jackie & The Fish (JATF) este inspirată din natură și din impulsul constant al omului de a o organiza. Se spune că haosul este natură fără ordine. Omul încearcă să-l înțeleagă și să-l organizeze prin matematică, geometrie, peisagism, muzică, poezie, arhitectură, filozofie, știință în general.

Designul tradițional al covoarelor persane revine adesea la geometrie, numere de aur, grădini etc... Unii dintre cei mai mari savanți ai Persiei au fost atât oameni de știință, cât și poeți. Au folosit libertatea poetică pentru a încerca să ordoneze și să ne explice natura nouă, peștișor.

Colectia Chaos

Înainte ca oceanul și pământul să apară, înainte ca cerul să le fi întins pe toate, fața Naturii într-o vastă întindere nu era altceva decât o risipă uniformă a Haosului.
Era o masă grosolană și nedezvoltată, pe care nimic nu o făcea în afară de o greutate uriașă și toate elementele discordante confundate, erau aglomerate într-o grămadă fără formă.

„Trebuie să ai haos în sine pentru a putea da naștere unei vedete dansatoare”.
Friedrich Nietzsche


Pretul difera in functie de dimensiune, va rugam selectati dimensiunea dorita pentru afisarea pretului. Termenul de livrare este de 2 saptamani din momentul plasarii comenzii, achitarea se face in avans.

  Specificatii tehnice

  SKU
  0054 Chaos Yuracan Rust
  Categorii
  Design
  Chaos
  Culoare
  Rosu
  Colectie
  Jackie and the fish
  Grosime
  2 mm
  Caracteristici
  Lavabil in masina de spalat, Pliabil
  Greutate totala
  900g / m2
  Suport secundar
  Iută + Latex natural
  Material compozitie
  Poliester

  Descriere brand

  Calcutta Interiors - Textile de interior luxoase și exclusive, fabricate în Belgia.

  De ce Calcutta Interiors?

  Folosim o varietate de tehnici și tonuri diferite pentru a sublinia frumusețea textilului de pe pereții tăi. Dacă sunteți în căutarea unei soluții acustice în combinație cu un tapet frumos proiectat, Calcutta Interiors este partenerul dvs. Pe langa tapet, Calcutta Interiors iti ofera un concept complet de textile de interior in functie de gustul, starea ta de spirit si spiritul tau.

  Istoria noastra

  Fabrica noastră, fondată în 1848, este cea mai veche fabrică de țesut, încă activă, din Belgia. O legătură istorică puternică cu bogata tradiție flamandă de țesut ne-a ajutat să evoluăm de la o fabrică de lenjerie la un lider mondial în textile de lux în tapetări și ferestre.

  După mai bine de 160 de ani, putem privi cu mândrie înapoi la un trecut bogat și putem îmbrățișa cu încredere un viitor foarte promițător, dedicat inovației, calității și serviciilor.

  Datorită aproape două secole de experiență, Asanderus oferă tapet de perete textil luxos și exclusiv de cea mai înaltă calitate. Asanderus reprezintă calitate remarcabilă și artă și măiestrie tradițională din 1848!

  Covoare Calcutta

  Folosim o varietate de tehnici și tonuri diferite pentru a sublinia frumusețea textilului din casa ta.

  Covoarele Calcutta sunt produse premium ce reprezintă o combinație perfectă între eleganță și confort. Realizate din cele mai bune materiale, aceste covoare oferă o textură fină și moale, fiind ideale pentru orice tip de spațiu.

  Covoarele Calcutta sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și culori, astfel încât să poți alege cea mai potrivită opțiune pentru decorul casei tale. Fie că preferi tonuri naturale și neutre sau culori mai vibrante și îndrăznețe, covoarele Calcutta sunt proiectate pentru a se potrivi perfect în orice stil de interior.

  Fie că îți dorești un covor pentru living sau pentru dormitor, acestea sunt ușor de întreținut și curățat. Calitatea superioară a materialelor utilizate în producția covoarelor Calcutta asigură o rezistență sporită la uzură și o durată de viață îndelungată.

  Indiferent de preferințele tale de design, covoarele Calcutta sunt o alegere excelentă pentru a adăuga un strop de eleganță și confort în casa ta. Comandă acum și bucură-te de un produs premium ce va face ca fiecare zi să fie mai plăcută și mai confortabilă.

  Tapetul nostru

  Asanderus Luxurious Wallcovering nu este doar un tapet obișnuit, ci un material textil țesut unic de înaltă tehnică.

  Performanța acustică care reduce zgomotul și ecoul contribuie la confortul dumneavoastră zilnic
  Ignifugarea iti ofera siguranta
  Textil țesut durabil, de calitate constantă, stabil și de lungă durată
  Repelente la apă și praf, ceea ce face ca acoperirea peretelui să fie ușor de întreținut
  Pentru uz rezidențial și contractual
  Rapid și ușor de instalat