Coltar de protectie pentru pereti Polmar Profil - Steel

Polmar Profil
Polmar Profil
Cod produs - SKU PolmarAcramitSteel
Disponibil cu precomanda

Descriere

Coltar de protectie pentru pereti Polmar Profil - Steel

Acestea protejează colțurile pereților împotriva deteriorărilor mecanice accidentale, a murdăriei și maschează denivelările din colțurile pereților. Sunt foarte des folosite în spitale, școli, birouri și clădiri publice în locuri cu trafic intens. Oferim mai multe variante de protecție a colțurilor realizate din: plastic, oțel inoxidabil, materiale flexibile și un set durabil: plastic cu miez de aluminiu sau PVC.

Colțarul este realizat din oțel inoxidabil periat. Protejează perfect colțurile pereților de deteriorare. Recomandat, în special pentru locurile în care trebuie respectate standarde stricte legate de igiena muncii, de exemplu, bucătării, laboratoare. Datorită esteticii sale, colțul din oțel se va integra perfect în orice interior, fără a-și pierde calitățile funcționale.

Date tehnice

  • Funcția produsului: protecție de colț
  • lățime disponibilă: 40×40 mm, 65×65 mm
  • lungime disponibilă: 1,5 m
  • metoda de asamblare - adeziv de asamblare sau bandă autoadezivă
  • material utilizat: oțel inoxidabil

Catalogul Acramit 2022 poate fi descarcat apasand aici.

Specificatii tehnice

SKU
PolmarAcramitSteel
Categorii

Descriere brand

Polmar Profil - producator protectii si acoperiri pentru pereti

Companie de producție cu o experiență de peste 20 de ani în crearea de noi tehnologii și produse din plastic în domeniul protecției pereților și podelelor și al elementelor de ambalare.

Scopul principal al activității noastre este crearea de produse de înaltă calitate; prin urmare, lucrăm pe baza unor utilaje moderne și folosim materii prime dovedite.

Metodele pe care le-am dezvoltat ne permit să lucrăm cu succes cu clienții noștri, luând în considerare atât nevoile lor individuale, cât și tendințele generale ale pieței.

Rezultatul eforturilor noastre este o rețea de distribuitori în continuă creștere în Europa și pe alte continente.