Coltar de protectie pentru pereti Polmar Profil - Reinforced

Polmar Profil
Polmar Profil
Cod produs - SKU PolmarAcramitReinforced
Disponibil cu precomanda

Descriere

Coltar de protectie pentru pereti Polmar Profil - Reinforced

Acestea protejează colțurile pereților împotriva deteriorărilor mecanice accidentale, a murdăriei și maschează denivelările din colțurile pereților. Sunt foarte des folosite în spitale, școli, birouri și clădiri publice în locuri cu trafic intens. Oferim mai multe variante de protecție a colțurilor realizate din: plastic, oțel inoxidabil, materiale flexibile și un set durabil: plastic cu miez de aluminiu sau PVC.

Apărătoarea de colț întărită protejează perfect colțurile pereților împotriva deteriorării accidentale sau a zgârieturilor. Structura a fost creată prin combinarea miezului din aluminiu cu un capac din PVC turnat în versiunea ALU și cu miezul din PVC în versiunea PLAST, datorită căruia colțul absoarbe perfect chiar și impacturile puternice din traseele de trafic. Este o soluție special concepută pentru locurile foarte vulnerabile la deteriorări cu echipamente, de exemplu, paturi de spital sau cărucioare.

Date tehnice

  • funcții ale produsului: protecție de colț, amortizare a daunelor
  • lungime disponibilă: 1,5 m
  • metoda de asamblare - dibluri de montare
  • materiale utilizate:: PVC, aluminiu
  • accesorii: terminații

Culori disponibile

Catalogul Acramit 2022 poate fi descarcat apasand aici.

Specificatii tehnice

SKU
PolmarAcramitReinforced
Categorii

Descriere brand

Polmar Profil - producator protectii si acoperiri pentru pereti

Companie de producție cu o experiență de peste 20 de ani în crearea de noi tehnologii și produse din plastic în domeniul protecției pereților și podelelor și al elementelor de ambalare.

Scopul principal al activității noastre este crearea de produse de înaltă calitate; prin urmare, lucrăm pe baza unor utilaje moderne și folosim materii prime dovedite.

Metodele pe care le-am dezvoltat ne permit să lucrăm cu succes cu clienții noștri, luând în considerare atât nevoile lor individuale, cât și tendințele generale ale pieței.

Rezultatul eforturilor noastre este o rețea de distribuitori în continuă creștere în Europa și pe alte continente.