Coltar de protectie pentru pereti Polmar Profil - Fat

Polmar Profil
Polmar Profil
Cod produs - SKU PolmarAcramitFat
Disponibil cu precomanda

Descriere

Coltar de protectie pentru pereti Polmar Profil - Fat

Acestea protejează colțurile pereților împotriva deteriorărilor mecanice accidentale, a murdăriei și maschează denivelările din colțurile pereților. Sunt foarte des folosite în spitale, școli, birouri și clădiri publice în locuri cu trafic intens. Oferim mai multe variante de protecție a colțurilor realizate din: plastic, oțel inoxidabil, materiale flexibile și un set durabil: plastic cu miez de aluminiu sau PVC.

Colțul elastic are o formă specială rotunjită, datorită căreia unghiul ascuțit al colțului peretelui este nivelat. Protecția este realizată din material moale care absoarbe impacturile. Garda protejează pereții împotriva murdăriei sau deteriorării accidentale. Îl recomandăm în special în locurile unde stau copii, de exemplu, grădinițe, școli, săli de sport, clinici sau apartamente private. Apărătoarea de colț este disponibilă și în varianta de avertizare cu dungi galbene și negre, astfel încât poate fi utilizată în hale de producție sau garaje.

Date tehnice

  • funcții ale produsului: protecție la colțuri, amortizare daune, avertizare (dungi galbene și negre)
  • lungime disponibilă: 1,5 m
  • metoda de asamblare - bandă autoadezivă
  • materiale utilizate: elastomer

Culori disponibile

Catalogul Acramit 2022 poate fi descarcat apasand aici.

Specificatii tehnice

SKU
PolmarAcramitFat
Categorii

Descriere brand

Polmar Profil - producator protectii si acoperiri pentru pereti

Companie de producție cu o experiență de peste 20 de ani în crearea de noi tehnologii și produse din plastic în domeniul protecției pereților și podelelor și al elementelor de ambalare.

Scopul principal al activității noastre este crearea de produse de înaltă calitate; prin urmare, lucrăm pe baza unor utilaje moderne și folosim materii prime dovedite.

Metodele pe care le-am dezvoltat ne permit să lucrăm cu succes cu clienții noștri, luând în considerare atât nevoile lor individuale, cât și tendințele generale ale pieței.

Rezultatul eforturilor noastre este o rețea de distribuitori în continuă creștere în Europa și pe alte continente.