Cleme de fixare mocheta pe treapta Stairrods UK - Victorian

Stair rods (UK) Ltd
Stair rods (UK) Ltd
Cod produs - SKU Victorian
Disponibil cu precomanda

Descriere

Cleme de fixare mocheta pe treapta Stairrods UK - Victorian

Sistemele pentru fixarea mochetei pe trepte sunt necesare pentru fixarea covorului pe treapta si elimina posibilitatea de alunecare. Se fixeaza ulterior operatiunilor de finisare a treptelor. Confera un aspect clasic si elegant spatiului unde sunt instalate.

În epoca victoriană, agrafele de scări erau un accesoriu popular și la modă, însă metodele moderne de montare le-au trimis din păcate în istorie.

La Stair Rods UK, am reînviat acest produs frumos. Clipsurile noastre pentru scări sunt din alamă solidă și folosim metode tradiționale de fabricație pentru a le conferi calitate și autenticitate. Acestea vor recrea aspectul de altădată și vor adăuga o notă distinctivă scărilor dumneavoastră. 

Clemele de scări Victorian vin cu următoarele opțiuni de finisaj:

  •  Alamă lustruită
  • Alamă antică
  • Alamă satinată
  • Negru
  • Staniu
  • Nichel satinat
  • Crom

Descarcati instructiunile de montaj pentru gama Victorian apasand aici.

Specificatii tehnice

SKU
Victorian
Colectie
Jubilee
Material compozitie
Alama

Descriere brand

Stair Rods (UK) Ltd produce accesorii pentru trepte si covoare de peste douăzeci și cinci de ani. În acest timp am inovat constant în toate domeniile, proiectând, dezvoltând și introducând noi produse, armături și finisaje.

Proiectăm și fabricăm toate tijele noastre de scări în fabrica noastra, ceea ce înseamnă că întregul proces este gestionat de noi înșine și avem control deplin asupra a tot ceea ce are de-a face cu produsele noastre. Ne concentrăm în întregime asupra produselor noastre - această atenție și concentrare garantează că sunt cele mai bune disponibile oriunde în lume.