Bariera de praf metalica GAPA OKTAVA

GAPA
GAPA
Cod produs - SKU OKTAVA
Disponibil cu precomanda

Descriere

Bariera de praf metalica GAPA OKTAVA

La intrarea într-o clădire, clienții își evalueaza experiența. Mulți factori sunt în joc, dar o podea curată, uscată și sigură creează o primă impresie bună. Covorașele de intrare sunt esențiale pentru a minimiza pericolele de alunecare și cădere. În plus, prin oprirea transferului de murdărie și umiditate mai adânc în clădire, covorașul potrivit poate proteja investiția proprietarului - pardoselile din interiorul clădirii rămân în stare mai bună, durata de viață a pardoselilor din zonele de trafic este prelungită.

Potrivit experților din industria de curățare profesională și în studiile ISSA, (Asociația Mondială a Industriei de Curățare), până la 80% din tot pământul, praful, contaminanții și umiditatea care intră într-o cladire provin din partea personalului clădirii și a vizitatorilor.

Un sistem cu bariere de praf care poate reduce pătrunderea pământului într-o clădire are un efect de reducere a costurilor de curățare și întreținere. Podelele cu suprafețe dure și covoarele rămân mai curate, fără a fi nevoie să ștergeți, măturați și aspirați la fel de des.

OKTAVA

Covoraș de cauciuc în formă de fagure, găuri mai mici. Inaltime 12,5 mm.

Covorașul OKTAVA rezistent cu fundul deschis este destinat zonelor cu trafic intens pe termen lung. Rezistă la condiții climatice extreme și la diferite substanțe chimice.
Este folosit în principal ca covoraș de intrare pentru a absorbi murdăria aspră. Poate fi folosit și ca covoraș anti-oboseală pentru mașinile și liniile de producție din ateliere.

Specificatii tehnice:

  • dimensiuni si design: conform cerintelor clientului, modul de baza 150/100cm (dimensiuni mai mari se realizeaza prin lipire)
  • inaltime: 12,5 mm
  • material: cauciuc elastic
    cauciuc elastic cu material textil
  • greutate: 10 kg/m²
  • culoare: negru
  • instalare: la nivelul podelei în cadru în L 15 / 30 / 3 mm sau așezat liber pe podea cu cadru conic din aluminiu - lățime de 45 mm
  • utilizare: intrări în showroom-uri auto, centre comerciale, clădiri de birouri și zone de schi (intrari teleschi) etc.
  • desen-tehnic-oktava

Documentatie tehnica:

Specificatii tehnice

SKU
OKTAVA
Categorii
Brand
Inaltime
12.5mm
Colectie
OKTAVA
Caracteristici
Anti-eroziv, Antiderapant, Antistatic, Flexibil, Izolator acustic, Rezistent la socuri, Rezistent la temperaturi extreme, Trafic industrial, Trafic intens
Ignifugare
DA
Clasa de trafic
34 - Trafic comercial foarte intens, 43 - Trafic industrial extrem
Material compozitie
Aluminiu, Cauciuc 100% reciclat, PVC

Descriere brand

GAPA MB

Istoria companiei

De la înființarea sa în 1992 de către proprietar, Ing. Pavel Gabriel, GAPA MB, s.r.o. ne-am concentrat pe producția și vânzarea de covoare, bariere de praf și zone de curățare.

Compania si-a început activitatea prin dezvoltarea a două tipuri de covorașe - covorașul Openwell, ca primă zonă de curățare pentru murdăria grosieră, și covorașul Shatwell, ca a doua zonă de curățare pentru murdăria fină. Aceste tipuri au îndeplinit așteptările clienților noștri și sunt încă capabile să răspundă cerințelor clienților pretențioși pentru clădiri și interioare curate. Calitatea lor a atins astfel, fără îndoială, standardul european. Odată cu dezvoltarea companiei noastre, și sortimentul nostru s-a extins, iar astăzi oferim o selecție de peste optzeci de tipuri de covorașe și accesorii, cum ar fi covorașe de intrare, textile, pentru piscine și industriale, cutii de drenaj, covorașe cu logo, ușă. și benzi de scări etc.

În prezent, puteți găsi produsele GAPA MB, s.r.o. practic peste tot. Sunt produse pe baza cerințelor clienților atât pentru consumatorii angro, cât și pentru cei cu amănuntul. În 1996, compania a început să se concentreze și pe exporturile către vestul și estul Europei.